Moeder die stierf terwijl ze 23 weken zwanger was, bevalt 4 maanden later

Zwangerschap wordt over het algemeen beschouwd als één van de meest opwindende en vreugdevolle tijden in het leven van een vrouw. Het zijn met kinderen is een opwindende en levensveranderende ervaring voor de meeste vrouwen.

Maar voor deze moeder was de kostbare tijd die ze doorbracht met het dragen van haar baby in de baarmoeder eigenlijk één van de meest angstaanjagende dingen die ze ooit heeft meegemaakt, en waarschijnlijk één van de meest angstaanjagende dingen die een aanstaande moeder zou kunnen ervaren tijdens de zwangerschap.

stelletje

Kelley Evans en haar man Gareth verwachtten hun tweede kind, een klein meisje. Kelley was al halverwege haar zwangerschap toen ze een angstaanjagende medische noodsituatie ervaarde.

Kelley stierf 7 minuten lang terwijl haar hart volledig tot stilstand kwam. Je zou denken dat dit het einde van Kelley zou zijn, evenals het einde van de zwangerschap, maar soms gebeuren er wonderen.

moeder en baby

Tot ieders verbazing en vreugde werd Kelley weer tot leven gebracht door een snel nadenkende eerste hulpverlener die precies wist wat te doen in deze schrijnende situatie.

Nog wonderbaarlijker, het meisje dat ze droeg, werd later afgeleverd en had geen nadelige gevolgen als gevolg van de bijna-doodervaring van haar moeder.

baby met rode jas

Wat een angstaanjagende ervaring, maar wat zijn we blij dat het een goed einde heeft! Wij wensen de familie het allerbeste!