Moeder die borstvoeding geeft heeft een hilarische reactie wanneer ze wordt gevraagd om het te verbergen

Borstvoeding is de puurste handeling die de mensheid kent, en sommige mensen hebben nog steeds problemen met het zien van moeders die hun kinderen in het openbaar borstvoeding geven. Dit is een veel voorkomend probleem in Mexico en moeders hebben vergelijkbare problemen in andere landen in de wereld.

In 2014 gaf slechts 14% van alle moeders de eerste twee maanden borstvoeding aan hun baby’s.

Vandaag de dag geeft slechts 30% van de moeders in Mexico hun baby borstvoeding. In vergelijking met andere landen in Latijns-Amerika heeft Mexico één van de laagste percentages van moeders die borstvoeding geven. Het wereldgemiddelde is 41% en non-profitorganisaties proberen nog steeds moeders te helpen begrijpen dat hun baby’s borstvoeding horen te krijgen.

In 2015 hebben Mexicaanse ziekenhuizen het gebruik van gratis babyvoeding in ziekenhuizen verboden. Dit was één van de manieren van de overheid om nieuwe moeders aan te moedigen hun baby’s borstvoeding te geven.

Moeders die borstvoeding geven, worden tegenwoordig geconfronteerd met een ongezonde dosis kritiek.

Melanie Dudley had veel plezier tijdens haar vakantie in Cabo San Lucas, Mexico, totdat iemand haar vertelde het te verbergen. Ja, ze gaf haar baby borstvoeding in een restaurant. Het was 30 graden buiten, en iemand had de moed om haar te zeggen het te verbergen.

Raad eens wat ze daarna deed … Nee, Melanie heeft haar baby niet bedekt. Ze legde de deken over haar hoofd. Dit was de meest hilarische reactie die ze ooit zou kunnen hebben op de vervelende opmerkingen.

Haar man kon het niet laten om een ​​foto te maken en Melanie plaatste die later op Facebook. Haar vrienden en familie vonden het geweldig en de foto ging al snel viraal. Het is al meer dan honderdduizenden leer gedeeld.

Laten we niet vergeten dat Melanie en haar man achterin het restaurant zaten. Ze is altijd discreet, maar het was te warm en ze was op een verborgen plek.

Geen enkele moeder zou zich ooit moeten schamen voor het geven van borstvoeding aan haar baby. Er is niets mis met borstvoeding en vrouwen doen het niet om iemands aandacht te trekken.

Vrouwen zijn ‘geschapen’ om hun baby’s borstvoeding te geven. Het is natuurlijk, puur en normaal. Laten we stoppen met de ongezonde trend van schaamte van moeders die borstvoeding geven.