Moeder biedt dakloze man pizza aan – ontdekt ware identiteit en krijgt schok van haar leven

Dakloos zijn is iets dat niemand zou moeten overkomen. Iedereen maakt moeilijke tijden door in het leven en ik weet dat velen periodes hebben meegemaakt waarin ze worstelden met geld.

Daklozen zijn bijna onzichtbaar voor de meesten van ons. We vermijden ze of zien ze niet. Het moet de wereld voor hen betekenen als iemand dat wel doet. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen en verdienen we evenveel respect en sympathie.

De Franse dame Karine Gombeau was op bezoek in New York City, toen ze een dakloze man zag lopen door de straat en de vuilnisbakken doorzocht. Ze had wat overgebleven pizza en besloot het aan de man te geven. Ze vond dat hij er hongerig uitzag en de maaltijd beter kon gebruiken.

Ze wist niet dat de man niet echt dakloos was.

Een paar dagen later las ze over het verhaal in het nieuws en was geschokt toen ze ontdekte wie de man was. Dit is een verhaal dat enkele jaren geleden in het nieuws kwam, maar we vinden het gewoon te goed om niet te delen.
 
In april 2014 bezocht Karine Gombeau New York met haar man en zoon. Ze was net naar een pizzeria geweest en had wat overgebleven pizza meegenomen om later op te eten. Ze veranderde van gedachten toen ze een vermoeide en slecht-geklede dakloze man zag die door de vuilnisbakken ging. Ze ging naar hem toe en bood hem pizza aan.

Ze vertelt aan TODAY “”ik zei, “Je suis désolée (het spijt me), maar de pizza is koud,” maar de man leek blij en dankbaar.

vrouw geeft pizza aan dakloze man

Karine en de dakloze gingen hun eigen weg en ze dacht niet veel meer aan het moment.

Tot twee dagen later.

Een medewerker van het hotel waar ze verbleef kwam naar haar toe met een krant in haar hand. Daarin stond een foto van Karine – samen met de dakloze. Ze was in de war en geschokt, ze las de kop en zag de naam Richard Gere. De Hollywood-filmster zelf. Ze kon het niet geloven.

acteur

De acteur bereidde zich voor op zijn nieuwe film “Time Out of Mind”, waarin hij een dakloze man speelt. Om karakter te krijgen bracht hij een middag vermomd als dakloos door de straten van New York City, schrijft Today.

Hij is een hele goede acteur die Richard Gere. Hij zag eruit als een gewone dakloze op straat. Niemand heeft de hele dag op hem gelet. Behalve Karine.

film

“Ze was een complete vreemdeling die hem toevallig zag, het is een leuk verhaal.” Vertelde de publicisten van Gere vandaag.

Karine is echt een liefdadig mens wiens vriendelijkheid en compassie op de best mogelijke manier is erkend. Ze is een geweldig voorbeeld van het potentieel van de mensheid. Deel dit als jij het ermee eens bent!