Moeder bevalt van tweeling met verschillende huidskleuren – ze zien er 18 jaar later zo anders uit

Donna Aylmer huilde van vreugde toen ze hoorde dat ze een tweeling verwachtte en al helemaal toen ze hoorde dat het 2 meisjes waren. Maar na de bevalling keek ze nog even goed naar haar pasgeboren meisjes..

Één van hen, Lucy, werd geboren met rood haar, blauwe ogen en een blanke huid met sproeten. De tweede, Maria, werd geboren met een donkere huid, bruine ogen en donker krullend haar.
 
Iedereen in de familie was geschokt toen ze Donna bezochten en de tweeling voor zichzelf zagen. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, was het verschil tussen de schattige tweeling vanaf het begin enorm.

tweeling met verschillende huidskleur

De hele situatie verbaasde moeder Donna en vele anderen – maar de wetenschappelijke verklaring is vrij eenvoudig.

De etnische achtergrond van Donna is half Jamaicaans, half Brits – ondertussen is de etnische achtergrond van de vader volledig Brits.

Lucy en Maria zijn twee-eiige tweelingen, wat betekent dat twee verschillende eieren werden bevrucht door twee verschillende zaadcellen.

Genetisch gezien heeft moeder Donna genen die bestaan ​​uit zowel lichte als donkere kenmerken, wat resulteert in een tweeling met een blanke huid, terwijl de andere een donkerdere huid heeft.

ouders van tweeling

Helaas leidde hun verschil in kleur tot pesten en een moeilijke opvoeding, vooral voor Lucy. Velen geloofden gewoon niet dat de twee familie waren, laat staan ​​een tweeling.

“Ze dachten dat ik geadopteerd was en noemden me een spook”, zegt Lucy met tranen in haar ogen.

Maria wenste dat ze tijdens haar jeugd meer op Lucy leek.

“Ik huilde vaak. Ik had krullend haar, ik wilde het mooie, rode haar van mijn zus, ‘zegt ze.

tweeling

Vandaag de dag zijn de twee meisjes heel verschillend – zowel fysiek, maar ook qua persoonlijkheden. Maria is extravert en geïnteresseerd in mode, terwijl Lucy meer gereserveerd is en van kunst houdt.

Kijkend naar de meisjes van vandaag, op 18-jarige leeftijd, is hun verschil in uiterlijk opvallend. Pas in 2015 spraken de meisjes over hun ervaringen.

Maar hoewel de twee op zoveel manieren verschillend zijn, zijn ze heel erg verbonden aan elkaar. De tweelingzussen zijn beste vriendinnen en hebben geleerd van zichzelf en hun verschillen te houden – met trots.

“Als ik op een dag kinderen heb, mogen ze op Lucy lijken,” zegt Maria trots.

Hoewel ze er heel anders uitzien en zich niet langer op dezelfde manier kleden, denk ik wel dat ze dezelfde mooie glimlach delen.

Het is zo geweldig om deze twee mooie jonge vrouwen te zien! Ondanks enkele tegenslagen lijken ze zo’n geweldige kijk op het leven te hebben.

Deel het verhaal van Lucy en Maria op Facebook – het is een geweldige herinnering dat we mensen nooit moeten beoordelen op basis van hoe ze eruit zien of de kleur van hun huid.