Moeder begint te realiseren wanneer ze foto ziet van haar dochter met meisje dat op haar lijkt

Ik hou ervan om een ​​familiereünie te zien, kijkend naar de emotie van iemand die opnieuw contact maakt met een familielid wiens contact verloren is gegaan of waarvan niet eens wist dat ze bestonden, is een prachtig gezicht.

In het geval van Audrey Doering stond ze op het punt om erachter te komen dat ze niet alleen een zus had, maar die zus was ook haar tweeling.
 
Audrey’s adoptiemoeder Jennifer wilde haar tienjarige dochter een kerstcadeau geven met details van haar stamboom in China.

Met de hulp van een Chinese onderzoeker ontdekte de moeder van Wisconsin een foto waardoor haar mond openviel. Op de schoot van haar pleegmoeder zag ze baby Audrey, maar naast haar was een baby die precies op haar leek. Ze was een tweeling!

Via sociale media slaagde Jennifer erin de adoptiemoeder van Audrey’s tweeling Gracie op te sporen en ontdekte ze dat ze aan de andere kant van het land woonde.

De familie Rainsberry woonde in Washington en wist ook niet dat hun dochter Gracie een tweeling was.

Moeder Jennifer deed er alles aan om ervoor te zorgen dat de ontmoeting tussen de twee meisjes hen niet te erg van streek maakte door met specialisten te praten en met gezinnen te praten die soortgelijke situaties hadden doorgemaakt. Een dokter die het gezin had helpen bijsturen, bevestigde ook dat de meisjes een identieke tweeling waren!

De meisjes praatten via video en via de telefoon om aan elkaar te wennen en vervolgens werd een persoonlijk gesprek georganiseerd op de show ‘Good Morning America’.

Audrey heeft drie grote broers dus was heel opgewonden om te horen dat ze een zus had en Gracie was ook het jongste kind in haar familie en kon niet wachten om haar tweeling te ontmoeten. Ze vertelden de show dat ze altijd al had gevoeld dat er iets ontbrak.

Bekijk voor meer over dit ongelooflijke verhaal in de video hieronder en houd de tissues bij de hand:

Wat een geweldig verhaal! Ik hoop dat deze twee veel mogelijkheden zullen vinden om tijd met elkaar door te brengen, ze hebben veel in te halen! Deel dit verhaal met al je vrienden en familie op Facebook.