Moeder (36) bevalt van tweeling, negen dagen later stapt ze uit het leven

Moeder (36) bevalt van tweeling, negen dagen later stapt ze uit het leven

De Amerikaanse Ariana Sutton (36) uit Massachusetts is negen dagen na de bevalling van een tweeling uit het leven gestapt. Dat heeft haar familie bekendgemaakt.

De danslerares nam haar eigen leven op 31 mei jongstleden, enkele dagen nadat ze was bevallen van haar tweeling Rowan en Everly, zo meldt DailyMail.

Depressie

In 2018 beviel Ariana van haar eerste kindje, genaamd Melody Ki. Kort daarna kreeg ze een postnatale depressie waarvoor ze een behandeling kreeg.

Volgens haar man Tyler waren de symptomen van zijn vrouw destijds van dusdanige aard, dat zijn vrouw twee keer moest worden opgenomen.

Aan Today.com vertelde Tyler dat zijn vrouw na de behandeling verklaarde nog meer kinderen te willen. Tyler was enorm bezorgd over die opmerking.

Moeder (36) bevalt van tweeling, negen dagen later stapt ze uit het leven

Tweeling

Het koppel besloot er uiteindelijk toch voor te gaan. Ariana raakte in verwachting van een tweeling. Op 22 mei jongstleden kwamen Rowan en zijn zusje Every ter wereld.

Negen dagen na dat gelukkige moment, stortte de wereld van de kersverse vader in. Zijn vrouw Ariana besloot haar eigen leven te nemen.

”Ik had niet gedacht dat ze dit zou doen”, zo vertelt hij tegen Boston 25 News. ”Ze hield ervan om moeder te zijn. Voor haar was er niets mooiers dan haar kinderen.”

”Haar heengaan heeft dan ook niets te maken met de kinderen. Als ze zou kunnen, zou ze gebleven zijn. Daar geloof ik heilig in.”

Aandacht

De tweeling, een jongetje genaamd Rowan en zijn zusje Every, waren te enkele weken te vroeg geboren. De kinderen maken het inmiddels goed.

Tyler staat een loodzware klus te wachten. Zonder zijn vrouw is hij in zijn eentje verantwoordelijk voor het opvoeden van 3 kinderen. Hij is van plan om alles te geven. Niet alleen voor de kinderen, maar ook om zijn vrouw trots te maken. Ze is niet meer onder ons, maar leeft in gedachten voort.

De reden waarom hij een interview geeft, is om aandacht te vragen voor de impact van een postnatale depressie. Tyler wil mensen bewust maken van wat dit betekent.

Door zijn verhaal hoopt hij dat mensen de signalen eerder kunnen herkennen. ”Dit bestaat echt maar de media besteden er weinig aandacht aan.”

”Toen we het de eerste keer meemaakten, hadden we geen idee waarmee we geconfronteerd werden en wat het betekende. Daarom snapten we niet hoe we moesten handelen.”

‘Aftakelen’

”Mijn vrouw wilde kinderen inspireren in haar werk als danslerares. Ze was ook een echte dierenvriend. Waar ze het meest van hield, was tijd doorbrengen met de familie.”

”Onze dochter Melody was haar alles. Toch zag ik haar steeds meer aftakelen. De donkere wolken van haar eerdere depressie bleven boven haar hoofd hangen.”

”Sinds de geboorte van ons eerste kind is mijn vrouw veranderd in een persoon die ik niet langer kende. Ik ben altijd van haar blijven houden. En dat zal ik blijven doen. Ik zal mijn kinderen vertellen wat voor geweldige vrouw Ariana geweest is.”

Dit verhaal raakt ons ontzettend diep. Deel dit bericht op Facebook, zodat er meer aandacht komt voor een postnatale depressie.

Over de auteur