Moeder (34) vol geraakt door bliksem, omstanders filmen alles

Moeder (34) vol geraakt door bliksem, omstanders filmen alles

Een moeder van twee kinderen is op zeer heftige wijze omgekomen tijdens een familievakantie. De vrouw werd voor de ogen van haar kinderen geraakt door de bliksem.

Bliksem

De 34-jarige Froilanis Maireth Rivas Roman was op het strand terwijl het stormde op het strand van Cartagena in Colombia. Waarom ze daar op dat moment liep is onbekend.

Op beelden, gemaakt door beveiligingscamera’s is te zien hoe de vrouw ineens geraakt wordt door een bliksemschicht. Dan valt ze neer.

Moeder (34) vol geraakt door bliksem, omstanders filmen alles

Gefilmd

Een andere strandganger, die vlakbij was, voelde de schok maar slaagde erin te ontkomen. Meerdere mensen hebben alles vastgelegd met hun telefooncamera’s.

Zij hebben de beelden op internet gezet. Hierin is te zien hoe de moeder op haar rug ligt, terwijl de zee haar omringt. In een van de video’s zegt iemand:

”Ze is weg. De bliksem heeft haar fataal geraakt, ze kunnen haar nu niet aanraken.” De vrouw overleefde de inslag in eerste instantie, maar bezweek onderweg naar het ziekenhuis.

Een woordvoerder van de burgmeester zegt: ”Ze hebben 45 minuten lang geprobeerd te reanimeren. Daarna hebben ze haar d00dverklaard.”

Uren eerder

Uren eerder kwam er vanuit weerstations in Cartagena een waarschuwing. Inwoners werd gevraagd voorzorgsmaatregelen te nemen in verband met slecht weer.

Strandwachten hadden iedereen gevraagd het strand te verlaten. Daar gaf niet iedereen direct gehoor aan. De beelden van dit afgrijselijke gebeuren vind je hier:

Scroll naar boven