Model (30) stapt in het huwelijkesbootje met miljardair (76): “Gouden karakter”

vrouw trouwt met miljardair

We kennen allemaal de uitdrukking ‘Liefde kent geen leeftijd’, en het is steeds gebruikelijker om grotere leeftijdsverschillen in relaties te zien. Soms gaat het om een klein verschil, terwijl het in andere gevallen meer dan vijftig jaar kan zijn.

Elina trouwt met Eduardo

Opmerkelijk is dat in zulke relaties vaak een van de partners een aanzienlijk vermogen heeft. Maar natuurlijk heeft het hier nooit iets mee te maken. Topmodel en mode-icoon Elina toont aan dat ware liefde nog steeds bestaat. Hoewel ze een relatie heeft met een welvarende man, is ze zelf ook financieel onafhankelijk.

Elina Costantini heeft de hele wereld bereisd voor haar werk en ontmoette daar, naar eigen zeggen, een bijzonder aantrekkelijke man. Ze deelt: “Zijn rijkdom is voor mij niet belangrijk. Hij heeft mijn hart veroverd met zijn gouden karakter en jeugdige geest.” Je zou je kunnen afvragen wat er mis is met daten van een oudere rijke man.

Miljardair

In dit geval is de man 76 jaar oud, terwijl Elina zelf een 30-jarig topmodel is. Het lijkt misschien ongewoon, maar voor Elina is het anders. Haar welgestelde partner gaat bij de naam Eduardo Francisco Costantini, een succesvolle zakenman uit Argentinië.

Hij heeft zijn fortuin vergaard als zakenman en vastgoedontwikkelaar, en is tevens de voorzitter en oprichter van het Museum voor Latijns-Amerikaanse Kunst van Buenos Aires, bekend als MALBA. Zijn geschatte vermogen bedroeg in 2022 maar liefst 1,6 miljard dollar.

Kinderen niet blij

De kinderen van Eduardo waren hier niet blij mee, gezien de mogelijke gevolgen voor hun erfenis. Ook de familie van Elina was niet meteen enthousiast over de oudere man in hun leven. Het grote leeftijdsverschil zorgde vanzelfsprekend voor de nodige vooroordelen.

Deze vooroordelen lijken het stel echter niet te deren. Elina is het absoluut oneens met de publieke opinie en verklaart: “Toen ik Eduardo voor het eerst zag, was ik vrijgezel en had ik geen interesse in de liefde. Maar toen ik hem leerde kennen, veranderde dat meteen.”

“Ik voelde iets bijzonders en werd stapelverliefd op hem.” Ze voegt eraan toe: “Eduardo heeft mijn leven compleet veranderd. Alles was anders na onze ontmoeting.” Misschien bedoelt ze dat de wereld aan haar voeten lag en dat Eduardo zijn levenslust weer terugvond.

Scroll naar boven