Mislukte landing door storm zorgt voor paniek in vliegtuig – “We willen er gewoon uit!”

Een vlucht die oorspronkelijk onderweg was naar Newark Liberty International Airport, is uiteindelijk omgeleid naar John F. Kennedy International Airport nadat meerdere landingspogingen mislukte. In een video die online is gedeeld zien we hoe JetBlue-passagiers smeken om uit het vliegtuig gelaten te worden.

Zwaar weer

De reden zou volgens berichten heftig weer zijn geweest. Vlucht 1852 was op weg naar JFK Airport vanuit Mexico, aldus de luchtvaartmaatschappij. Na vier keer hebben geprobeerd te landen, besloot de piloot zijn weg te zoeken naar Newark Liberty International Airport in New Jersey, waar het met succes aan de grond wist te komen.

Maar in plaats van de passagiers uit het toestel te laten, moesten ze in het vliegtuig blijven zitten totdat de storm voorbij was, waarna ze weer vertrokken naar JFK. Sindsdien is een video, waarin meerdere passagiers smeken om uit het vliegtuig gelaten te worden, viraal gegaan.

‘Mensen raken in paniek’

We horen een man het volgende zeggen: “Mensen raken in paniek. De mensen zijn daar ziek. We moeten dit vliegtuig uit. Het is gevaarlijk. We hebben al vier keer geprobeerd te landen. Het is gevaarlijk. We zijn bang om te vliegen. We willen uitstappen. We zijn zes uur onderweg voor een vlucht van drie uur. We willen er gewoon uit!”

“Ik geef niets om JFK. Het is ons leven. Het is ons leven, het spijt me. Mensen zijn daar ziek. Mensen vallen flauw. Mensen geven over. Een beetje respect voor de mensen hier. Hoelang moeten we dit nog doorstaan?”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven