Miracle (24) trouwt met Charles (85): ”We gaan een gezin starten”

Miracle (24) trouwt met Charles (85): ''Ik wil 2 kinderen van hem''

De 24-jarige Miracle Pogue uit het Amerikaanse Mississippi is afgelopen zomer getrouwd met de liefde van haar leven. Haar man Charles is 85 jaar, maar het leeftijdsverschil van 61 jaar is voor beiden geen enkel probleem. Sterker nog, de twee willen een gezin stichten.

Miracle ontmoette haar man in 2019. Ze werkte in een wasserette in Starkville toen Charles kwam binnenlopen. De twee ontwikkelden een vriendschap die na een jaar uitmondde in een vurige romance. In februari 2020 deed Charles haar een huwelijksaanzoek, dat door Miracle werd geaccepteerd.

Leeftijdsverschil

Miracle vertelt aan Kennedy News dat ze niet wist dat Charles al in de tachtig was, totdat hij vertelde dat hij is geboren in 1937. “Het maakt me niet uit. Of hij nu 100 of 55 is, ik hou van hem om hoe hij is. Ik dacht hij ongeveer 60 was vanwege zijn looks. Hij is extreem actief.”

@mnigeria98

His Smile Is All I Care About 😍😍 #baecation2023 #baecation #husbae #husbandtiktok #tiktokcouples #tiktokviral #viraltiktok #viral #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypage #foryourpage #loveislove #thisislove #tiktokdance #dancetiktok #livingourbestlife #hatersgonnahate #oldermanyoungerwoman #mylovemylife #us #staymad #lol #idc #smile #happycouple #viralcouple #livealittle

♬ original sound – maree

Gezin

Charles is dolgelukkig met zijn jongere vrouw. “Ze heeft haar leven op orde en is geweldig. Onze trouwdag was de mooiste dag uit mijn leven. En weet je: leeftijd is slechts een getal.”

Hij heeft dan ook maling aan mensen die de relatie ter discussie stellen. “Ze doen maar, ze schrijven maar. We kijken ernaar uit om een gezin te stichten. Ik denk dat ik een goede vader kan zijn.”

IVF

Miracle wil graag kinderen van Charles. Ze wil er het liefst twee en het koppel bekijkt momenteel de mogelijkheden tot een IVF-behandeling. “Ik wil hem een nieuwe generatie geven. ”

Toch is Miracle zich ervan bewust dat de kinderwens wellicht niet gaat uitkomen vanwege de leeftijd van haar man. “Ik ben erg open-minded. We willen het heel graag, maar als het niet kan heb ik daar alle begrip voor.”

Scroll naar boven