Minuten vóór bruiloft grijpt de bruid de bruidegom en realiseert de waarheid

Bij een bruiloft spelen zenuwen vaak een grote rol. Niet alleen de zenuwen of alles wel goed is geregeld, maar ook of ze wel zo zeker zijn met de bruiloft en hun toekomst. Meestal moeten we deze zenuwen niet te serieus nemen, maar soms, als de grote dag dichterbij komt, kan het iemands ware gevoelens naar voren laten komen…

Bruid Maggie Earwood ontdekte precies wat voor soort man ze trouwde vlak voor haar huwelijk – en nu raakt een foto die haar huwelijksfotograaf heeft gemaakt harten over de hele wereld.

Maggie en haar nu echtgenoot, uit North Carolina, waren een stel sinds de middelbare school. Ze waren er beiden zeker van dat zij voor elkaar bestemd waren om de rest van hun leven samen door te brengen.

Maar net voordat ze de knoop doorhakten, besloot Maggie’s echtgenoot, U.S. Marine Corps Cpl. Caleb Earwood, dat hij iets moest doen. En het kon niet wachten…

Hij moest bidden met zijn toekomstige vrouw.

“We stonden op het punt onze eerste stappen in het leven te zetten en we wilden geen stap zetten zonder dat het in Gods wil was”, vertelt Caleb aan Today. “Ik bad tot God voor mijn mooie en intelligente vrouw waarmee hij me had gezegend, en de geweldige familie waarmee ik trouwde.”

Iedereen die aanwezig was en zag hoe Caleb de hand van zijn vrouw vastpakte en begon te bidden kreeg tranen in hun ogen. Gelukkig werd dit emotionele moment vastgelegd.

“Toen ik voor het eerst zijn hand pakte, trilde hij heel erg, dus ik wist dat hij erg nerveus was,” vertelt Maggies aan Today. “Het maakte me gelukkig dat de persoon met wie ik ging trouwen hetzelfde voor God voelde als ik.”

Zie het gelukkige paar over dat moment praten in de onderstaande video:

Het is prachtig om een jong stel te zien die weet waar het bij het huwelijk om draait. Ik weet zeker dat ze samen een leven vol liefde zullen leiden! Wat denk jij, zouden meer mensen vertrouwen in hun huwelijk moeten hebben? Deel dit verhaal op Facebook en laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties.

Bron: TODAY