Minnares Vladimir Poetin ‘onverwacht’ zwanger, president is niet blij

Minnares Vladimir Poetin ‘onverwacht’ zwanger, president is niet blij

Een opmerkelijk nieuwsbericht op deze dinsdagmorgen die we jou niet willen onthouden. De Belgische krant Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Alina Kabajeva (38), de minnares van de Russische president Vladimir Poetin, in verwachting is. De Belgische krant schrijft deze informatie te hebben vernomen via het in Rusland populaire Telegram-kanaal General SVR.

Poetin (69) heeft naar verluidt al twee zonen met Kabajeva, die respectievelijk geboren zijn in 2015 en 2019. Een derde kind zou absoluut niet de bedoeling zijn, volgens bronnen in Moskou. Toen Poetin geconfronteerd werd met het nieuws, zou hij ”bedrukt” en ”teruggetrokken” gereageerd hebben.

Minnares Vladimir Poetin ‘onverwacht’ zwanger, president is niet blij

Relatie nooit bevestigd

Poetin heeft nooit officieel erkend dat hij een relatie heeft met Kabajeva, die uit de spotlights probeert te blijven door in Zwitserland te wonen. Dat zij de afgelopen jaren carrière maakte als mediamagnaat, zou volgens veel Kremlin-watchers voornamelijk te danken zijn aan haar relatie met de Russische president.

Andere kinderen

In totaal zou Vladimir Poetin vijf kinderen hebben. Naast zijn twee zonen met Kabajeva, heeft hij ook twee erkende kids met zijn eerste echtgenote Ljoedmila. Zijn dochters Mario en Katerina zijn respectievelijk 37 en 35 jaar oud. Maar er is ook nog een derde dochter. De 19-jarige Luiza Rozova kwam voort uit een affaire van Poetin met Svetlana Krivonogikh, een van de rijkste vrouwen van Rusland.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven