Milou legt op camera uit waarom werken totaal niet bij haar past

Milou legt op camera uit waarom werken niets voor haar is

Het internet staat boordevol met verhalen van mensen die, laten we zeggen, een ‘iets andere kijk’ hebben op de wereld dan het gros van de mensen. Vandaag presenteren we je ene Milou Koch, die uitlegt waarom werken niet bij haar past.

Werken

De meeste mensen hebben er ook echt geen zin in: ’s morgens aardevroeg je nest uit om op tijd te verschijenen voor iemand die het maximale van je verwacht tegen een minimaal salaris.

Maar ja, de rekeningen moeten betaald worden en bewust leven op kosten van anderen is nu ook weer niet iets waar je trots op kan zijn.

Succesvol leven

Milou heeft een ontzettend ‘druk leven’. Ze probeert hard aan de weg te timmeren op social media en is naar eigen zeggen erg actief als NLP-coach.

Geen idee wat dat precies betekent, maar haar motto is ‘Trade, Travel, Transform. Wederom iets waarvan we niet weten wat het betekent, maar misschien komt dat doordat wij er een ander motto op nahouden. Namelijk keihard werken. Voor de baas ja.

Milou doet iets met ‘Growing en Glowing’ en is al sinds haar elfde levensjaar op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoe kan ik alles uit het leven halen en hoe kan ik mijn meest succesvolle leven leven?

Video

In een TikTok-video legt Milou uit: ”Mensen zeggen altijd, neem een normale baan en ga werken. Maar ik kan dat letterlijk niet doen.”

Milou legt op camera uit waarom werken niets voor haar is

”Als ik klaar ben met mijn ochtendwandeling is het al 10, 11 uur. Dan kleed ik me om, om naar de gym te gaan. En voordat ik daar klaar ben, me weer heb omgekleed, mijn make-up heb gedaan en helemaal ready ben voor de dag…Dan is het al rond middagtijd.”

”Dus dat gaat gewoon niet werken.” Hoe Milou dan wel geld verdient? Nouja, wat dacht je van het UWV? Onderstaand de video:

@milouk0chHahah een baan wordt hem gewoon niet

♬ original sound – Milou Koch

Scroll naar boven