Millennials delen een lijst met dingen waar generatie z niets van weet

grappige tweet

Oud worden is iets waar niemand van ons echt naar uitkijkt. Helaas, net als het opkomen van de zon en het breken van zeegolven, is het iets dat zal gebeuren, of je het nu wilt of niet.

Terwijl we oud worden, veranderen veel van de dingen die we dagelijks gebruiken. Sommigen van hen evolueren en andere worden totaal onherkenbaar, waardoor de oudere generatie zich duidelijk ouder gaan voelen…

Dit gebeurt sneller dan ooit tevoren in het huidige tijdperk, waar technologische vooruitgang en baanbrekende ontwikkelingen worden gemaakt op jaarbasis. Wat betekent dat? Nou, het betekent dat wat de ene generatie als de piek van de technologie beschouwde, de volgende generatie beschouwt alsof we in het stenen tijdperk leefde.

Het is ook de reden dat veel Generation Y-leden (geboren tussen 1981 en 1996, vaak millennials genoemd) nu toegeven dat ze het gevoel hebben dat ze veel ouder zijn dan ze in werkelijkheid zijn …

Nintendo Gameboy

Het begon toen een paar Generation Z-leden (die tussen 1997 en 2015 werden geboren) op sociale media toegaven dat ze zich niet zo lang geleden konden vinden in een heleboel items die hun ouders als volkomen normaal beschouwden.

Nu begrijp ik het misschien als we het hadden over geavanceerde technologie die vanaf het begin gecompliceerd lijkt, of dingen die een ‘ik werd gemaakt in de jaren vijftig’ uiterlijk hebben. Maar dat zijn we niet. We hebben het over dingen als cassettebandjes en puntenslijpers en dergelijke …

Het blijkt dat, hoewel millennials ons nog steeds als jong en hip beschouwen (en sommigen zijn niet oud in iemands boek), er veel is veranderd in onze korte tijd op aarde.

Herken jij alle bovenstaande items? Laat het ons weten in de comments! Deel dit artikel daarnaast ook met je vrienden en kijk of ze alle bovenstaande items kennen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven