Mike en Trina spuiten koffie in hun achterste: ”Echt heerlijk”

Mike en Trina spuiten koffie in hun achterste: ''Echt heerlijk''

Tussen al het serieuze nieuws door besteden we bij Trendnieuws ook graag aandacht aan bizarre, maar toch waargebeurde verhalen. Het Amerikaanse koppeltje Mike en Trina doet iets opmerkelijks. De twee spuiten dagelijks koffie in hun achterste.

Het is niet dat Mike en Trina dol zijn op koffie. ”Drinken is erg slecht voor onze gezondheid”, zo stelt het koppel. Maar ze willen toch graag koffie in hun lichaam hebben.

Om die reden bedachten ze twee jaar geleden op opzienbarende manier om het cafeïnehoudende drankje te nuttigen: via hun achterste.

Euforie

Trina is degene die ermee begon, zo vertelt ze tegen ABCNews. ”Ik heb het een keer geprobeerd en toen ging het een eigen leven leiden.”

”Ik heb twee keer geprobeerd te stoppen en voelde me slechter. Dus ik doe dit elke dag en zoveel mogelijk. Maar het kost wel veel tijd.

Trina en Mike nemen vier keer per dag een koffieklysma. Dat is al minder dan voorheen. Trina deed het eerst negen tot tien keer per dag. ”Ik hou van de manier waarop ik me voel. Het is een gevoel van euforie.”

Mike zag in eerste instantie geen heil in de aparte manier van koffie tot zich nemen. ”Ik dacht: Oh mijn god, wat walgelijk. Maar toen probeerde ik het en nu ben ik verslaafd.”

Ritueel duurt 5 uur

De twee kunnen niet werken, omdat het ritueel maar liefst vijf uur per dag duurt. Ze gebruiken een emmer waar ze koffie in doen met water. Vervolgens laten ze die via een met vaseline gecoate slang in hun darmen lopen. Een tijdrovende klus wel.

Terwijl ze haar klysma toedient luister Trina naar muziek, volgt ze tv-shows en tweets. “Ik speel zelfs Sudoku.” Wat lastig is, is dat als ik naar de wc moet het eruit komt vliegen als een stortvloed. Dan liggen er hele plassen met koffie in de pot.”

Scroll naar boven