‘Mijn vrouw slaapt alleen nog maar met anderen, ik moet filmen en toekijken’

'Mijn vrouw slaapt alleen nog maar met anderen, ik moet filmen en toekijken'

De Amerikaanse Sarai en Dakota hebben al twaalf jaar een gelukkige relatie. Opmerkelijk is dat de twee niet actief zijn tussen de lakens. Sarai slaapt met andere mannen, terwijl Dakota moet toekijken en haar moet filmen.

Aparte relatie

Het is een zeer bizar verhaal. Op het YouTube-kanaal ‘Soft White Underbelly’ vertelt het koppel hoe de vork in de steel zit. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, waren ze beiden actief in de BSDM wereld. Dakota was oorspronkenlijk Sarai’s meester, waarna hun relatie zich ontwikkelde tot swingen.

Toen ze daarmee gestopt waren, gingen ze over op triootjes en inmiddels zijn ze beland in een situatie dat Sarai het niet meer met haar man doet, maar alleen nog maar met vreemde kerels.

Vernederend

Ondanks alles is Dakota gelukkig. Hij blijft zijn vrouw trouw ondanks dat zij de bloemetjes flink buitenzet. In het interview beweert hij dat het weliswaar vernederend is, maar dat hij zich er niet aan stoort. ”Het is vernederend, maar ook sexy om te zien dat een andere man beter presteert dan ik.”

”Ik voel me op sommige momenten wel minder man, maar in alle eerlijkheid is dit wat ze wil en het maakt haar gelukkig. Dus dan ben ik dat ook.”

Mannen moeten luisteren

Sarai vindt dat mannen ‘nederiger’ moeten zijn en naar de wensen van hun vrouwen moeten luisteren. Sarai heeft overigens een voorkeur voor donkere mannen en Dakota moet onderdanig zijn.

Het koppel krijgt veel kritiek op de relatievorm die ze erop nahouden. Maar volgens Sarai is dat te wijten aan het feit dat er mensen zijn die het gewoon niet kunnen begrijpen. In onderstaande video kun je het hele interview bekijken met Dakota en Sarai:

Cuckold Couple interview-Sarai and Dakota
Scroll naar boven