”Mijn vriendin doet het met veel mannen, maar ik vind het geen vreemdgaan”

''Mijn vriendin doet het met veel mannen, maar ik vind het geen vreemdgaan''

De Britse Matt (36) stelt dat zijn relatie met zijn vijf jaar jongere vriendin Zoe sterker is geworden sinds hij heeft voorgesteld dat ze het bed ook met andere mannen deelt.

Apart verzoek

Matt is inmiddels vier jaar samen met de 31-jarige Zoe. De twee zijn te zin in de YouTube-hitserie Love Don’t Judge’. Hier vertellen ze over hun relatie, maar vooral over hoe bijzonder deze is.

Matt en Zoe waren ongeveer vier maanden aan het daten, toen Matt zijn vriendin vroeg of zij er voor openstond om ook met andere mannen naar bed te gaan.

”Toen ze toestemde was ik ontzettend gelukkig. In vorige relaties gingen vrouwen altijd vreemd bij mij, dus door haar ook met andere mannen te laten slapen, hoef ik niet bang te zijn dat zij dat ook doet”, aldus de aparte redenering van Matt die het nog meent ook.

”Kijk, je moet het zo zien: voorheen was ik altijd paranoia dat ik belazerd zou worden. Door dit toe te staan, ben ik daar in een keer vanaf. ”

''Mijn vriendin doet het met veel mannen, maar ik vind het geen vreemdgaan''

Voorwaarde

Zoe sleept aan de lopende band mannen mee naar huis, die haar mogen verwennen in het bed waar ze met Matt ’s avonds in slaapt. Ze doet het wanneer Matt aan het werk is.

Maar het verhaal wordt nog gekker, want Matt heeft besloten dat hij wil meegenieten. Daarom heeft hij Zoe één voorwaarde gesteld.

Filmen

Elke keer dat Zoe het met een man doet, moet ze het opnemen op video. Via WhatsApp moet zoe dan foto’s doorsturen van hoe ze een fluit in haar mond heeft.

Ook video’s moeten na afloop gestuurd worden en in sommige gevallen wil Matt dat Zoe hem videobelt zodat hij vanaf zijn werk kan meekijken.

”Zoe moet aantrekkelijke mannen zoeken, die jong zijn en er goed uitzien. Soms voel ik wel een beetje jaloezie, maar daar raak ik opgewonden van. Aan het eind van de dag is ze nog steeds mijn vriendin.”

YouTube video player

Scroll naar boven