Mijn vriend weet niet dat ik hem morgen ga verlaten

woman praying

Het onderstaande bericht is ingestuurd en is momenteel gaande. Wat vind jij van dit verhaal? Hoe heeft ze gehandeld? Ze vraagt ook om jouw advies en geef deze ook door op Facebook in de reacties te reageren.

Mijn vriend weet niet dat ik hem morgen ga verlaten

Mijn vriend (28) heeft mij (26) in de supermarkt een dom wijf, en dat kan ik niet accepteren.

Mijn vriend wilde na mijn werk naar de supermarkt gaan om boodschappen te doen. Ik was precies om 20.00 uur klaar met werken (ik werk vanuit huis) en de supermarkt sluit om 21.00 uur. We vertrokken pas om 20.30 uur uit huis omdat hij nog niet klaar was. Toen we daar waren, vertelde ik hem dat ik hoe dan ook hondenvoer moest kopen.

In supermarkt zei ik dat we op moesten schieten omdat ze je na 20.55 uur niet meer helpen bij de kassa. Ik heb ze dat al eerder bij andere mensen zien doen. Toch wilde hij zoals gewoonlijk pad voor pad aflopen. Ik stopte met discussiëren en ging gewoon mee in zijn trage tempo. Ik was er niet eens chagrijnig over, ik deed gewoon mee omdat het leven te kort is om ruzie te maken over domme dingen.

Toen we een gangpad inliepen, zei hij dat ik op moest schieten en moest pakken wat we nodig hadden. Ik zei: “Wat bedoel je? We zijn dit gangpad net in gelopen en jij wilt elk gangpad doorlopen.” Hij werd boos en zei: “Weet je wat, laten we gewoon weggaan, ik kan dit niet aan als je zo doet.” Ik zei nee, laten we gewoon verder winkelen, en toen zei hij dat ik me gedroeg als een dom wijf.

Gekwetst

Ik was gekwetst en vroeg hem: “Heb je me dat echt genoemd terwijl er mensen in de buurt zijn?” Er waren niet echt mensen in de buurt, maar hij zei het niet zachtjes. Hij herhaalde het nog een keer en zei dat ik me inderdaad zo gedroeg. Ik liep weg, met tranen in mijn ogen, om de 3 dingen te pakken die we nodig hadden.

Toen ik hem weer zag (nog steeds huilend) om alles in het winkelwagentje te leggen, begon hij te zeggen: “Daarom moet ik zo tegen je praten…”. Ik was zo boos, ik onderbrak hem en zei “Hou je bek, ik wil niks van je horen”. We zijn bijna 2 jaar samen en hebben nooit ruzie, zelfs niet thuis. Ik was zo boos dat ik me niet in kon houden.

Hij werd boos, liet het winkelwagentje staan en liep terug naar de auto. Ik ging afrekenen en betaalde alles zelf, daarna ontmoette ik hem bij de auto en we reden naar huis. Hij hielp me met uitladen en vertrok zonder iets te zeggen. Hij kwam anderhalf uur later terug met afhaaleten en het exacte bedrag dat ik voor de boodschappen had betaald. Ik zei dankjewel en toen ging hij naar zijn gameroom en we hebben sindsdien niet meer gesproken. Hij heeft zich niet eens verontschuldigd voor wat er in de winkel gebeurde.

Samenwonen

We wonen samen. Ik heb al met mijn familie gesproken en zij helpen me morgen met verhuizen. Ik ga het niet accepteren dat ik in het openbaar een stomme trut word genoemd omdat ik niet snel genoeg winkel, zelfs niet als dit de eerste keer is dat hij zo tegen me doet.

Hij weet niet dat ik hem morgen verlaat. Ik hoop dat ik niet overreageer of een fout maak.

Update 1: Ik had niet verwacht dat dit zo’n grote reactie zou krijgen. Ik dacht dat ik hier gewoon even mijn hart zou luchten. We hebben niet meer gesproken sinds hij naar zijn gameroom ging toen hij thuiskwam. We gingen gisteravond rond 3 uur ’s nachts naar bed en hij zei geen woord tegen me. Hij probeerde me niet vast te houden of lief voor me te zijn, we sliepen gewoon naast elkaar. Ik ga met hem praten als hij wakker wordt. Eerlijk gezegd denk ik niet dat hij zal vechten om bij elkaar te blijven. Het doet pijn dat hij zich niet heeft verontschuldigd of niet inziet dat hij fout zat. Hij zal waarschijnlijk nog steeds niet zijn excuses aanbieden als hij ermee geconfronteerd wordt. Ik zal een nieuwe update plaatsen nadat we hebben gepraat. Bedankt voor alle reacties.

Update 2: Ik heb eindelijk met hem gepraat. Ik gaf hem het geld voor de huur omdat het de 1e is, vertelde hem dat ik vanochtend een burrito voor hem had gekocht en onze kippen had gevoerd. Hij was chagrijnig en zei: “En? Waarom ben je vandaag niet aan het werk?” Ik vertelde hem dat ik met hem moest praten en dat wat er gisteravond gebeurde echt pijn deed en niet oké was voor mij. Hij zei dat ik degene was die haast had en dat hij zo tegen me moest praten om me op mijn plaats te zetten. Ik vertelde hem dat het pijn deed dat hij me kon zien huilen en zich niet eens verontschuldigde.

Hij zei: “Waarvoor moet ik me verontschuldigen? Jij hebt je nooit verontschuldigd voor het feit dat je me zei dat ik mijn bek moest houden.” Ik zei: “Ja, jij noemde me eerst een stomme trut in het openbaar. Dat is vernederend en deed pijn, je hebt je niet eens verontschuldigd nadat je me zag huilen.”

Hij zei dat hij niet wist wat hij me moest vertellen. Ik zei hem dat ik wegging. Ik kan niet samen zijn met iemand die me zo noemt. Hij zei zo ongeveer: “Oké, ga dan weg. Ik ga je niet smeken om te blijven, ik smeek nooit.” Ik zei dat ik beleefd zou blijven omdat ik veel sjabloon documenten voor zijn bedrijf heb en alle nutsvoorzieningen op mijn naam staan. Hij zei dat hij me gewoon zou blokkeren.

Ik zei hem dat we het gas en electra op zijn naam moesten zetten en hij zei dat ik ze gewoon uit moest zetten. Uiteindelijk, toen ik de kamer uit liep en zei dat je je partner nooit een stomme trut mag noemen, zei hij: “Oké, dan ben ik sorry dat ik je een stomme trut heb genoemd, is dat wat je wil horen?”

Ik ben echt verdrietig, gekwetst en gebroken. Mijn familie komt zo om me te helpen mijn spullen hier weg te halen.

Update 3: Onze hond blijft bij hem. Hij betaalde 5000 euro voor haar met de bedoeling om haar te laten fokken. Ik was degene die haar voerde en elke dag na haar opruimde. Ik ga haar erg missen.

Scroll naar boven