Mijn man heeft van heel veel vrouwen gehouden

Het is belangrijk dat om te weten … mijn man is een goede man. Een goede, rustige, solide man. En toch is hij er op de een of andere manier in geslaagd om van een ongelooflijk aantal en variëteit aan vrouwen te houden zowel vóór als tijdens ons huwelijk. Een paar daarvan worden hieronder beschreven.

Jaren geleden ontmoette hij een (hele) jonge vrouw, en de manier waarop hij me dit verhaal vertelde, was hij razend enthousiast. Ze had een goede baan en droeg jurken, torenhoge hakken en zwarte eyeliner.

verliefd stel

Drankjes, een etentje, een eerste date om te onthouden, omdat de verbinding tussen hen er onmiddellijk was en niet kon worden genegeerd. Hij zei dat ze er goed uitzag – een goede energie. Hij zou haar na wekelijkse werkreizen ophalen van het vliegveld. Hij kon niet wachten tot hij haar kon zien. Hij vertelde me dat DIT zijn eerste ware liefde was. Als ik dit verhaal hoor, ben ik jaloers op haar en het effect dat ze op hem had.

Ik heb foto’s gezien van een andere vrouw die hij ontmoette op school – de foto die ik me het beste herinner, is dat ze in de schaduw zat terwijl hij een dak op zijn huis bouwde. Ze zien er zo vredig uit. Hij lijkt tevreden met het werken naast haar, niet voor hulp maar voor de simpele schoonheid van het weten dat ze er is.

Ze studeerden samen, spraken over continue procesverbeteringen en de theorie over organisatieveranderingen. Ze werkten tot laat door en maakten kopjes koffie voor elkaar. Dat soort stilte en kalmte, die niveau van discussie, als ik die foto zie, wil ik die verbinding.

leuke foto van koppel

Jaren later bracht hij veel tijd door met nog een andere vrouw, deze heel anders dan de anderen. Ze verwachtte een kind en leed aan non-stop misselijkheid en vervelende complicaties. Hij heeft me verteld hoe onder de indruk hij was van haar kracht. Nadat de baby was geboren, moest ze huilen toen ze probeerde op te staan ​​en herhaaldelijk naar hem moest roepen om haar te helpen om de eenvoudigste bewegingen te maken.

Haar gesprek draaide bijna volledig rond kinderen en ouderschap, en toch vertelt hij me dat hij voor haar zorgde zoals hij nog nooit eerder voor iemand had gezorgd. Dit leek een heel andere soort connectie dan met de cocktails en jurken van die jonge vrouw zo lang geleden. Als ik hoor van deze diepe connectie, deze zachtheid en zorgzaamheid, denk ik dat ze inderdaad een hele gelukkige vrouw was.

moeder met kinderen

Ik ben veel vrouw geweest in de jaren dat ik mijn man kende.

Het wisselen van werk en veranderen naar huwelijk en gezinsleven. Ik ben een fulltime, parttime student en een huisvrouw geweest, op verschillende tijdstippen. Ik ben gezond en ziek geweest, aangemoedigd en verlaten.

Ik heb vier kinderen gedragen en de ongelooflijke veranderingen bekeken die in mijn geest, lichaam en geest zijn aangebracht. En op de een of andere manier, bij elke stap, terwijl ik veranderde en opnieuw evolueerde, stond hij naast me.

Moge hij van mij houden zoals ik ben en zoals ik ben geweest!

Deel dit lieve bericht van Emily.