”Mijn ex had vier jaar lang een affaire met mijn stiefmoeder: zo betrapte ik ze”

''Mijn ex had vier jaar lang een affaire met mijn stiefmoeder: zo betrapte ik ze''

De 31-jarige Jess O’Connor, een van de deelnemers aan de Britse versie van het programma Married At First Sight, vertelt in een video dat haar ex-vriend vier jaar lang een affaire had met haar stiefmoeder. 

”Okay, hier is het verhaal over wat er gebeurde tussen mijn ex en mijn stiefmoeder”, zo begint Jess haar verhaal. Volgens Jess is het inmiddels meer dan 5 jaar geleden.

”Ik had een relatie van vier jaar en mijn stiefmoeder had al 25 jaar een relatie met mijn vader. Dat is dus best wel lang,”

What the f*ck?

Dan vertelt Jess dat haar vriend en zij uit eten waren geweest en de avond doorbrachten in een woning die van haar vader en haar stiefmoeder is.

''Mijn ex had vier jaar lang een affaire met mijn stiefmoeder: zo betrapte ik ze''

”Ik werd rond 05.00 uur in de ochtend wakker, en mijn vriend lag niet naast me. Ik ging naar beneden om te kijken waar meneer uithing.”

”Toen zag ik hem op de bank liggen, met een deken over hem heen. Ik dacht what the f*ck? Ik ben naar de keuken gelopen, waar ik twee lege wijnglazen zag en twee telefoons.”

Een slipje aan

”Ook zag ik zijn kleren op de grond liggen. Toen ik terugging naar de woonkamer, trok ik de deken van hem af. Hij deed toen een poging zich snel aan te kleden.”

”In zijn haast trok hij een slipje aan. EEN SLIPJE. Hij bleek het ondergoed van mijn stiefmoeder te dragen. Ik heb nooit eerder zo hard geschreeuwd.”

Vanwege het geschreeuw worden haar vader en de stiefmoeder wakker. Die laatste probeert een excuus te verzinnen, door te vertellen dat Jess’ vriend haar ondergoed misschien per ongeluk gepakt heeft in de wasmand.

Stof op de tafel

Maar Jess heeft nog meer bewijs, want op de keukentafel vindt ze in een laagje stof de handafdrukken van haar ex-vriend en de stiefmoeder.

”Het was overduidelijk dat ze elkaars handen hadden vastgehouden. Volgens Jess heeft ze haar vriend meteen gedumpt. De vader heeft zijn vriendin ook de deur gewezen.

Gezondheidsproblemen

Sinds dit allemaal gebeurd is, kampt Jess met mentale problemen. ”Ik heb ik therapie gezeten, omdat ik er compleet aan onderdoor ben gegaan.”

”Ik heb zelfs een afscheidsbrief geschreven op mijn telefoon. Het heeft lang geduurd voordat ik dit heb kunnen verwerken. Daarom ben ik nu al vijf jaar single.”

@jesspotter_xx Replying to @social&realityTV investigation for everyone asking about the story of why im single…here u go…#mafsuk #marriedatfirstsight #marriedatfirstsightuk #mafs22 #fy #fyp #cheating #cheatingex ♬ original sound – Jessica Anne

Scroll naar boven