“Mijn 7-jarig dochtertje kwam thuis met permanente tattoo na het spelen”

Een moeder is erg verdrietig nadat haar zevenjarige dochter een permanente tatoeage heeft gekregen – en de schok werd nog erger toen ze zich realiseerde dat het door een familielid was gedaan.

Tijd met vader

De vrouw, die online bekend staat als Newskii, legde uit dat haar dochter Jayde naar de familie van haar vader werd gestuurd om tijd met hen door te brengen.

Op een gegeven moment, toen Jayde bij haar tante verbleef, belde ze haar moeder om te vragen of ze een tatoeage mocht krijgen. Newskii zei nee en hing op, in de veronderstelling dat het daarmee klaar was. Maar ze was geschokt toen ze ontdekte dat haar kind leek te zijn getatoeëerd met een slordige, scheve hart op haar been toen ze thuiskwam.

Op TikTok vertelde de moeder het verhaal in een reeks video’s. In de eerste video liet Newskii de tatoeage zien en schreef: “Wie tatoeëert er in zijn juiste verstand een zevenjarige? Pas op met wie je je kinderen laat gaan!” Ze onderschreef de post met: “Ik kwam er net achter dat de zus van mijn baby-daddy mijn kind heeft getatoeëerd! Ze is 28, zij is zeven.”

Politie

Mensen reageerden snel op de situatie, waarbij velen haar adviseerden om de politie te bellen. “Bel de kinderbescherming en de politie,” schreef iemand. “Dien aanklacht in!” zei een ander. Anderen drongen er bij de moeder op aan om met haar dochter naar een dokter te gaan om ervoor te zorgen dat de tatoeage niet ontstoken was. Sommige mensen stelden haar ook gerust door te zeggen dat de inkt “zal vervagen naarmate ze ouder wordt.”

In een vervolgvideo zette Newskii haar dochter neer om te vragen hoe de gebeurtenissen precies zijn verlopen. “Wiens idee was het dat je een tatoeage zou krijgen?” vroeg ze, waarop Jayde antwoordde: “Van tante.” “Bood ze het gewoon aan? Wat zei ze,” ging de moeder verder. “Ze vroeg wat mama zei, en ik zei dat mama nee zei,” legde Jayde uit.

De dochter beweerde vervolgens dat haar tante, ondanks dat ze wist dat ze geen toestemming had, volhardde in het zetten van de tatoeage. Na het tatoeëren van Jayde zou de vrouw ook twee van haar eigen kinderen hebben getatoeëerd zonder van naald te wisselen, volgens de dochter. De vrouw zou zelfs geen sjabloon hebben gebruikt, maar meteen met de tatoeagemachine zijn begonnen.

Scroll naar boven