Michelle (58) trouwt met ‘rijk model’ uit Gambia: ”Ik ben alles wat hij wil”

Michelle (58) trouwt met 'rijk model' uit Gambia: ''Ik ben alles wat hij wil''

In een documentaire ‘S*x on the Beach’, die elke zondagmorgen wordt uitgezonden op de Britse televisie is de 58-jarige Michelle te zien. De vrouw op leeftijd schept behoorlijk op over haar liefdesrelatie met een erg jonge Gambiaan. Ze weet zeker dat hij niet op haar geld uit is.

Afrikaanse prinsen

Tenminste, dat beweert ze zelf. De verhalen die op internet staan over ‘Afrikaanse prinsen’ die zogenaamd dolverliefd worden op Europese vrouwen en er dan met de buit vandoor gaan, zijn eindeloos.

Ook op Trendnieuws hebben we hier al meermaals aandacht aan besteed. De reden dat we er nu weer eentje uitlichten, heeft te maken met het feit dat dit echt een pareltje is.

Paradijs Gambia

In de documentaire wordt aandacht besteed aan het feit dat honderden west-Europese vrouwen jaarlijks afreizen naar het Afrikaanse land, om zich lekker te laten verwennen door wanhopige en straatarme Gambianen. In ruil voor wat voedsel en geld bepalen de vrouwen wat er gebeurt.

Een van die vrouwen is de 58-jarige Michelle. Ook zij nam het vliegtuig naar Gambia, en stuitte daar op ’topmodel’ Ebou, welke ten tijde van de ontmoeting 21 jaar was.

Ebou en Michelle hebben daarna een jaar contact gehouden via WhatsApp, waarna hij haar ten huwelijk vroeg. Michelle wilde dat maar al te graag en zei ja.

Niemand steunt huwelijk

Het huwelijk vond plaats in Gambia, maar niemand van Michelle’s familie was er bij aanwezig. Ook haar drie kinderen waren er fel op tegen en weigerden te komen. Volgens de 58-jarige bruid ziet iedereen het verkeerd en heeft Ebou zuivere intenties met haar.

Michelle (58) trouwt met 'rijk model' uit Gambia: ''Ik ben alles wat hij wil''

”Met mijn huwelijk is helemaal niets mis. Dat komt doordat ik slim ben. Vrouwen die al hun geld weggeven zijn gewoon heel erg dom. Ik heb ogen in mijn achterhoofd en let heel goed op. Ik weet zeker dat Ebou oprecht is. Hij wil mijn man zijn omdat ik een beautyqueen ben.”

Niet helemaal eerlijk

Toch vertoont het huwelijk al wat scheurtjes. Zo heeft Michelle geen idee hoe oud Ebou echt is. In eerste instantie vertelde de enthousiaste Gambiaan dat hij 21 was, maar dat bleek ‘ongeveer 30’ te zijn. Nu de twee getrouwd zijn, weet Michelle het nog steeds niet helemaal zeker.

Wat ook een minder leuke verrassing was, was dat Ebou haar wijsmaakte een luxe huis te bezitten. Na onderzoek bleek dat het om een huurwoning ging, waarvoor al drie maanden niet was betaald.

Toch blijft Michelle erbij: mensen zijn gewoon jaloers op wat wij hebben. Ik weet zeker dat Abou het beste met ons voor heeft en dat we heel gelukkig worden.”

 

 

Scroll naar boven