Michelle (31) heeft een samengesteld gezin: “Pure ellende”

Michelle (31) heeft een samengesteld gezin: "Pure ellende"

De 31-jarige Michelle heeft een samengesteld gezin. Samen met haar 33-jarige partner Rachid hebben ze vier kinderen. Eén van het koppel samen, een drie uit Rachids eerdere relaties. Goed gaat het niet: ”Pure ellende”.

Michelle leerde haar vriend kennen tijdens een avondje uitgaan. “Ik viel als een blok voor zijn avances en de volgende dag wilde ik hem weer zien. Rachid weet heel goed hoe hij vrouwen kan verleiden en is enorm romantisch. Ik keek enorm uit naar een leven samen.”

Kinderen

“Na een paar weken te hebben gedate, zetten we de volgende stap en maakten we het officieel. We bleven wel apart wonen, want Rachid heeft drie kinderen uit twee eerdere relaties. Ik zag er best tegenop om de weekenden door te brengen met zijn kinderen.”

“Maar na twee jaar raakte ik zelf zwanger. Vanaf dat moment zijn we samen gaan wonen en in het begin ging dat heel erg goed. Dat zijn kinderen in het weekend kwamen vond ik weliswaar druk, maar niet vervelend.”

Op visite in eigen woning

“Dat veranderde toen ik zijn dochter van 8 straf wilde geven. Rachid snauwde dat ik niets te zeggen heb over zijn kinderen en het meisje zei dat ik haar moeder niet ben. Ik voelde me vanaf dat moment op visite in mijn eigen woning.”

“Vanaf dat moment brak er iets in me. Ik durf niets meer te zeggen omdat ik ruzies wil voorkomen. Rachid tolereert het niet als ik zijn kinderen tegenspreek en ik voel me enorm ongelukkig. Ik hou veel van hem, maar ik denk er steeds vaker over na om de relatie te verbreken.” De situatie met zijn kinderen is gewoon te veel voor me. Het is pure ellende.”

Schrijf je in en krijg direct het leukste, meest spraakmakende en laatste nieuws.

[newsletter_form type=”minimal”]

Scroll naar boven