Michael (28) doet het stiekem met de vader van zijn vrouw en heeft een belangrijke vraag

Michael (28) doet het stiekem met de vader van zijn vrouw en heeft een belangrijke vraag

In het mannenblad Men’s Health kunnen lezers met een probleem om advies vragen bij de huisseksuoloog van het magazine.

Vader

Een lezer heeft een wel heel opmerkelijk verhaal ingestuurd, die onze wenkbrauwen doet fronsen. Hij bedriegt zijn vrouw en niet met een andere griet, maar met…haar vader.

Hij schrijft hoe een gezellig uitje met zijn schoonvader een beetje uit de hand is gelopen. Hier schaamt hij zich nogal voor en hij smeekt om hulp.

Kus

Michael (28) schrijft: ”Mijn vrouw en ik zijn nu zes jaar getrouwd. Zij is hetero, maar eigenlijk ben ik een beetje bi. Toch ben ik hartstikke gek op mijn vrouw.”

”We werken allebei vanuit huis en zien elkaar dus de hele dag. Om die reden besloten we een aantal maanden in de woning van haar ouders te verblijven. Zij hebben een prachtig vakantiehuis aan de kust.”

”Haar vader Bill en ik hebben veel gemeenschappelijke hobby’s en hebben een goede band met elkaar. Onlangs besloot hij om mij te leren zeilen.”

Zeilen

”Na een lekkere maaltijd waarbij de drank rijkelijk vloeide besloten we om daarna nog eventjes te gaan zeilen. Op de boot dronken we nog meer. Het was heel erg gezellig.”

”Toch liep het uit het niets uit de hand. We zaten dicht tegen elkaar aan en begonnen elkaar lang en sensueel te kussen. Op dat moment vond ik het enorm opwindend.”

Wat moet ik doen?

”Achteraf walgde ik van mezelf. Hoe kan ik mijn vrouw bedriegen met haar vader? Ik heb het haar nog niet kunnen vertellen, maar ik zit met een groot schuldgevoel.”

”Ik slaap niet meer, kan me nauwelijks concentreren en heb weinig eetlust. Ik begin te denken dat ik geen andere keuze meer heb dan het haar vertellen.”

”Ik denk hier de hele dag aan en het schuldgevoel neemt de overhand. Wat moet ik doen? Ik heb advies nodig van iemand die mij begrijpt.”

Advies

De huisseksuoloog van Men’s Health heeft dit verhaal op waarheid gecheckt, maar de vaderkusser beweert dat hij zijn tong wel degelijk in de mond van zijn schoonvader heeft geduwd.

Trouwen

Het advies luidt in elk geval dat Michel er verstandig aan doet om alles op te biechten. ”Hoe lang je wacht, des te harder het zal aankomen bij je vrouw.”

Michael is ervan overtuigd dat zijn vrouw vergevingsgezind is en hem deze eenmalige en bijzondere fout wel kan vergeven.

Bij Trendnieuws hebben we weinig ervaring op dit gebied, maar de kans dat zijn vrouw hem dit vergeeft is natuurlijk nihil. Wanneer jouw vrouw opbiecht een avontuurtje te hebben gehad met je moeder of vader, dan is elk familiefeestje daarna een onplezierige aangelegenheid.

 

 

Scroll naar boven