Michael (26) neemt zijn vriendin mee naar parenclub, maar kookt van woede om wat hij ziet

Michael (26) neemt zijn vriendin mee naar parenclub, wordt woest om wat hij ziet

De 26-jarige Michael heeft al 4 jaar een relatie met zijn vriendin Lindsay (22). Om de relatie spannender te maken stelde hij zijn partner voor een parenclub te bezoeken. Lindsay wilde dat eigenlijk niet, maar stemt toch in.

Michael (26) neemt zijn vriendin mee naar parenclub, maar kookt van woede om wat hij ziet

Niet delen

Het koppel is al vier jaar samen en zoals bij de meeste mensen raakt het seksleven een beetje in een sleur. Het is Michael die voorstelt om een parenclub te bezoeken. Lindsay ziet dat in eerste instantie niet zitten. Ze wil haar vriend niet delen. Toch weet Michael haar te overtuigen.

Om te voorkomen dat ze mogelijk bekenden tegenkomen, besluiten de twee naar Limburg af te reizen. Beiden hebben nooit eerder een parenclub bezocht en er gaat dan ook een wereld voor hen open.

“Toen we binnenkwamen werden de regels uitgelegd. Na een tijdje trok iedereen zijn kleren uit en liep rond in ondergoed. Ik vond het erg spannend. We hadden afgesproken om het niet met elkaar te doen en dus ging ik op zoek naar een leuke dame.”

Toekijken

Terwijl Michael zoekt, wordt Lindsay al snel aangesproken. Enkele seconden later ziet Michael haar met de man richting een bed lopen. Dan beseft hij: dit wil ik helemaal niet. Hij kan er echter niets van zeggen en staat toe te kijken hoe zijn vriendin flink verwend wordt.

Alsof dat nog niet pijnlijk genoeg is, meldt zich een tweede man die zich bij Lindsay en de man voegt. Het wordt Michael allemaal teveel. Hij gaat aan de bar zitten en wil naar huis. Als zijn vriendin een half uur later naar hem toekomt, maakt hij duidelijk dat hij weg wil.

Eenmaal thuis barst de bom. Michael verwijt Lindsay misbruik te hebben gemaakt van de situatie. “Ik ben boos. Eigenlijk meer teleurgesteld. Ze heeft dingen gedaan die ik niet van haar had verwacht. Ik kan de beelden niet van mijn netvlies krijgen en dat is haar schuld.”

Scroll naar boven