Met een onbreekbare band sinds mama’s baarmoeder, laat video zien hoe tweelingen knuffelen tijdens slaap

Kijken naar slapende baby’s geeft ons vaak een gevoel van vreugde en vrede. Het creëert ook een ontzagwekkende ervaring! Maar hoe zit het met 2 baby’s, die zich graag in hun slaap nestelen?

De video van deze schattige tweeling kan niemand koud laten. Kun jij ze de hele dag bekijken? Wij wel!

Er is iets speciaals aan tweelingen en hun buitengewone band tijdens het leven in de baarmoeder. Veel van de mythen van de tweeling worden nu ontkracht, maar hoewel de wetenschap geen echt bewijs van hun spirituele verbinding kan geven, beweren tweelingen over de hele wereld hetzelfde – ze kunnen elkaar voelen.

Ze lijken sinds de geboorte op dezelfde golflengte te zitten.

Tweelingen kunnen elkaars emotionele toestand waarnemen en voelen wanneer er iets ergs gebeurt met de ander. Bovendien betekent het hebben van een tweeling dat je sterke emotionele steun krijgt, wat er ook gebeurt.

Geplaatst door Jessica Higginson op Donderdag 24 januari 2019

Hun levenslange verbinding zorgt voor een langere levensduur en een betere gezondheid dankzij het ‘beschermingseffect’, laat een onderzoek weten. Het voelt fijn om te weten dat je niet alleen bent in deze wereld, toch?

Geplaatst door LaNae Nowland op Zondag 27 januari 2019

Het lijkt erop dat de tweeling uit de video hier alles van weet! Ze genieten van hun zoete moment, glimlachen in hun slaap en leunen op elkaar. Is het niet het meest schattige wat je hebt gezien? Laat het ons weten in de comments op Facebook!