Met dit snelle trucje is je blikje frisdrank of bier in 2 minuten ijskoud

Met dit snelle trucje is je blikje frisdrank of bier in 2 minuten ijkoud

Het internet staat vol met handige tips en trucs. Aan sommige heb je iets, maar aan anderen heb je weer helemaal niets. Dit keer een handigheidje dat, zeker met deze temperaturen, ontzettend goed werkt: het ijskoud maken van een blikje bier of frisdrank binnen 2 minuten.

IJskoud in 2 minuten!

De meeste mensen weten niet beter of ze leggen een blikje een halfuurtje in de vriezer. Gelukkig kan dat veel sneller, want met deze truc is het binnen twee! minuten gepiept.

Niemand wordt blij van lauw bier, of een lauwe Fanta. Je geniet er pas echt van wanneer ze ijskoud zijn. Het kan altijd zo zijn dat je blikjes hebt gekocht en ze meteen ijskoud zou willen hebben. Eerlijk: dan heb je toch geen zin om een half uur voor de vriezer te wachten?

Supersimpel

RTL Nieuws deelt een truc waarmee je nooit langer hoeft te wachten dan twee minuten. Het mooiste aan dit hele verhaal (dat best langdradig wordt zo), is dat de truc simpel en eenvoudig is.

Goed, hier komtie dan. Onderstaande video laat zien hoe je een blikje frisdrank of bier in slechts 2 minuten tijd van een kamertemperatuur, tot 5 graden verkoelt.

Zout

Er zijn maar een paar dingen die je nodig hebt. Allereerst natuurlijk het blikje zelf. Daarnaast nog een kom met water, een paar ijsblokjes en…zout! Ja, je leest het goed. Je hebt zout nodig.

Wat je doet is een handje ijsblokjes in een kom met water gooien. Daar doe je een paar lepels zout bij en vervolgens roer je het door elkaar heen.

Leg je blikje(s) in de kom en wacht twee minuten. Wij willen met je wedden dat je blikje(s) daarna ijskoud zijn. We hebben het namelijk zelf geprobeerd 🙂

How to Cool a Drink in 2 Minutes

Wij vinden dit een hele handige truc. Het is natuurlijk zonde als alleen jij hiervan op de hoogte bent. Deel dit bericht daarom op sociale media. Oh ja, en laat even weten of je blikjes daadwerkelijk koud zijn na dit handigheidje.

Scroll naar boven