Met deze simpele truc heb je vanaf nu altijd prijs bij een grijpmachine op de kermis

Met deze simpele truc heb je vanaf nu altijd prijs bij een grijpmachine

Grijpmachines op kermissen zijn vaak een bron van ergernis. Hoe zeer je ook je best doet, je knuffel valt (bijna) altijd weer uit de ‘klauwen’ van de machine.

Dat is natuurlijk ook de bedoeling want als dat niet zo zou zijn, zou iedereen telkens winnen en dan zouden de machines heel snel ophouden met bestaan. Kermisexploitanten maken er dan namelijk verlies op en dat is niet de bedoeling. Maar goed, een onbekende Chinees zorgt er met een simpele truc voor dat je vanaf nu altijd prijs hebt.

Magneet

Hoe? Simpel: met een krachtige magneet natuurlijk. Hiermee manipuleert hij de machine op een dusdanige manier dat de klauwen niet loslaten en jij je knuffelbeestje vervolgens uit het bakje kunt halen. Heel erg slim, maar het werkt alleen als de kraan van metaal is.

A simple but effective claw machine hack

Grijpen die knuffels

Nu je dit weet, kun je je slag slaan. We verwachten dat wanneer je de volgende keer naar de kermis gaat, dat je thuiskomt met een heleboel knuffels of ander leuk speelgoed.

Wil je meer lezen over hoe je een grijpmachine de baas kunt zijn!? Dat kan, want de Chinees Chen Zhitong is een pro in het fenomeen. Alleen al in 2022 won hij 15.000 knuffels.

Hier moet je op letten

”Als ik op een grijpmachine speel, zijn eigenaren niet blij. Sommigen smeken me zelfs om niet hun machines te spelen. De Chinees legt uit waarom hij altijd wint. Hij zoekt uit op welke soort hij speelt. ”De een is voorgeprogrammeerd en bij andere grijpmachines kun je winnen middels vaardigheden.”

Vervolgens kijkt Chen naar hoe stevig de grip van grijpklauw is, hoe de klauw draait en wat de vorm van het speelgoed is. “Die drie factoren bepalen of iets uit de automaat krijgt”, zegt hij.

Scroll naar boven