Mercedes aso rijdt motorrijders omver – wordt uit auto getrokken

motorrijders ruzie

Tijdens een conflict in het verkeer op de Gemertseweg vlakbij Beek en Donk hebben afgelopen weekend twee passagiers van een personenwagen letsel opgelopen. De autoriteiten zijn bezig met een onderzoek naar de exacte reden van het incident. Wel circuleert er een video waarop een confrontatie tussen een groep motorrijders en een automobilist is vastgelegd.

Mercedes rijder raakt motorrijders

Volgens de beschrijving bij de video raakt een Mercedes een motorrijder, waarna de bestuurder besluit ervandoor te gaan. De overige motorrijders zetten de achtervolging in, en vervolgens worden nog twee motorrijders geraakt. Vervolgens wordt de automobilist uit zijn auto getrokken.

Op de video, die begint bij een dubbele rotonde, is te zien dat de bestuurder van de auto over een hoge verkeersafscheiding rijdt en tegen de verkeersrichting in een rotonde oprijdt, met meerdere motorrijders in achtervolging. Zij weten de auto in te sluiten en de voorste autodeuren worden opengetrokken, waarna het filmpje abrupt eindigt.

motorrijders ruzie

Wat er vooraf ging

Wat er precies voorafging aan deze gebeurtenissen is nog niet duidelijk: “We hebben een melding ontvangen over het verkeersconflict en hebben ingegrepen om de situatie te stabiliseren”, aldus een woordvoerder van de politie. “De inzittenden van de auto hadden verwondingen opgelopen.”

Of er eerder daadwerkelijk motorrijders zijn aangereden, kon niet onmiddellijk worden geverifieerd. Wel lijkt het er stellig op dat de auto probeert te vluchten nadat hij tegendraads de weg op rijdt: “Er loopt een onderzoek naar de gebeurtenissen”, luidt het vanuit de autoriteiten.

Bekijk de hele video HIER! 

Scroll naar boven