Mensen op straat rennen weg voor man die zichzelf in alien veranderde

Een man heeft zich uitgesproken over de extreme reacties waarmee hij vaak wordt geconfronteerd als gevolg van het tatoeëren en het aanpassen van zijn lichaam. Anthony Loffredo is in de afgelopen jaren wel heel ver gegaan om zijn uiterlijk op een buitenaards wezen te laten lijken.

Anthony Loffredo

De keuzes van de Fransman worden echter niet gemakkelijk door anderen geaccepteerd, waarbij Anthony heeft onthuld dat mensen de neiging hebben erg veroordelend te zijn, zelfs zo ver dat ze weglopen op straat of spontaan beginnen te schreeuwen.

In een aflevering van de Spaanse podcast Club 113 legde Anthony uit dat mensen vaak een ‘interessante’ reactie hebben op hoe hij eruitziet: “ik ben een mens, maar er zijn mensen die denken dat ik gewoon gek ben.

Op zijn Instagram heeft Anthony verschillende foto’s en video’s geplaatst van de reacties van het publiek op zijn uiterlijk. Toch houdt Anthony vol dat hij het niet doet om mensen in de maling te nemen. Sterker nog, hij doet er alles aan om anderen op hun gemak te stellen.

“Ik denk dat het gevaarlijk is om dat niet te proberen. Als ik ’s nachts langs mensen op straat loop, ga ik naar de andere kant van de weg. Als ik oversteek met mensen, zoals oude mensen, verander ik van kant op straat. Ook met kinderen ben ik voorzichtig. Ik weet dat het een schok kan zijn”, zei hij.

Donkere tatoeages en lichaamsmodificaties

Naast donkere tatoeages die het grootste deel van zijn lichaam bedekken, heeft Anthony ook zijn tong laten aanpassen zodat deze in tweeën is gesplitst. Hij heeft ook implantaten laten plaatsen onder de huid op zijn hoofd en armen, en zijn oogbollen zwart laten tatoeëren. O ja, hij is ook van plan om zijn penis in tweeën te laten splitsen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven