Mensen die veel masturberen hebben een grotere kans om succesvol te worden

succesvol

De meeste volwassenen masturberen van tijd tot tijd, of je nou een relatie hebt of niet. Het is natuurlijk totaal niet verkeerd om jezelf af en toe een plezier te doen. Sterker nog, een orgasme zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant en is van vitaal belang voor een gezond leven.

Masturberen

Maar al dat zelfgenot blijkt nu ook positief te kunnen uitpakken op je carrière! Een recente studie lijkt echter precies dat te beweren. Volgens nieuw onderzoek hebben mensen die veel masturberen een grotere kans hebben om een ​​manager te worden dan degenen die dat niet doen, staat in The Mirror.

Succesvol op werk

Hoe vaak je ‘met jezelf speelt’ bespreek je natuurlijk niet met anderen. We weten allemaal dat iedereen het doet, maar het is, en zal waarschijnlijk altijd een taboe blijven. Het onderzoek werd uitgevoerd door reclamebureau Frac.tl, waar 1012 mensen vragen beantwoordden over hun masturbatiegewoonten en hun werksituatie.

masturberen

De resultaten toonden aan dat degenen die meer dan eens per week masturberen, beter presteren op het werk dan degenen die het minder vaak doen. Degenen die het wel veel doen zijn in veel gevallen succesvol.

“Deze deelnemers hadden meer kans om in dienst te zijn, hadden meer kans om managementposities te bekleden en hadden meer kans om hogere salarissen te verdienen”, schrijft het bedrijf in het onderzoek. Deze ‘actievere’ mensen verdienen gemiddeld $ 47.076. Ongeveer $ 3.000 meer vergeleken met niet-frequente masturbators.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven