Mensen die moeite hebben om uit bed te komen, zijn slimmer dan anderen

Als je het type bent dat laat naar het werk strompelt na het blijven kijken naar Game of Thrones dan is dit iets voor jou. Het blijkt dat je misschien wel slimmer bent dan de rest van ons.

Ons wordt altijd verteld dat degenen die vroeg naar bed gaan en om 05.00 uur opstaan als tech-tovenaars en miljardairs zullen eindigen. Maar volgens een studie is dit misschien niet het geval.

De studie ‘Waarom nachtmensen intelligenter zijn‘, beweert dat mensen die slapen niet minder succesvol zijn dan wie dan ook. Er staat dat mensen die slapen, intelligenter en creatiever zijn.

De krant zegt ook dat mensen die slapen tot later, een groter gemiddeld inkomen hebben en vaker toegang hebben tot een auto. Ze zullen ook waarschijnlijk langer leven.

De studie zegt:
“356 mensen (29%) werden gedefinieerd als leeuweriken (naar bed vóór 11 uur en hoger vóór 8 uur) en 318 (26%) werden gedefinieerd als uilen (naar bed op of na 23 uur en hoger op of na 8 uur ’s ochtends). Er waren geen aanwijzingen dat leeuweriken rijker waren dan die met andere slaappatronen. In tegendeel, uilen hadden het grootste gemiddelde inkomen en hadden meer kans om toegang te hebben tot een auto.”

Dus daarom, trakteer jezelf op een extra aflevering. We zouden de veelgeprezen Chernobyl aanbevelen, deze werd onlangs de best beoordeelde serie ooit genoemd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven