Menselijke Barbie kan geen man vinden: ”Ik wil geen single zijn”

Menselijke Barbie kan geen man vinden: ''Ik wil geen single zijn''

Jessica Alves gaat door het leven als de ‘menselijke Barbie’. De transvrouw heeft inmiddels meer dan 1 miljoen euro uitgegeven aan het perfectioneren van haar lichaam, maar slaagt er niet in een man aan zich te binden. Daar moet nu verandering in komen.

Alves (39) heeft een turbulent leven achter de rug. Jarenlang stond ze namelijk bekend als de ‘menselijke Ken’, de fictieve partner van Barbie, en ging ze door het leven als Rodrigo Alves. In 2004 liet ze zichzelf voor het eerst opereren door haar neus te laten corrigeren.

Verkeerde lichaam

Tientallen operaties verder, kwam Rodrigo er achter dat hij in het verkeerde lichaam zat met een transitie als gevolg. Ken werd Barbie.

Nu haar transitie naar eigen zeggen is afgerond, voelt Jessica zichzelf ‘op en top vrouw’. ”Zelfs mijn geboorteakte is recent bijgewerkt, waardoor mogelijk is om te trouwen in de katholieke kerk. Ik droom van een prinsessenhuwelijk”, zo vertelt ze aan Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Zoekt partner

Voor dat sprookjeshuwelijk heeft ze natuurlijk wel een partner nodig. Het vinden van de perfecte man gaat moeilijker dan gedacht, ervaart Jessica. ”Het is lastig om een man te vinden die met mij wil trouwen en een gezin wil stichten. De meeste mannen die ik heb ontmoet, zijn alleen maar uit op pleziertjes. Ik schrik ze af als ik over een vaste relatie of het krijgen van kinderen praat.”

 

Scroll naar boven