Menigte begint 53-jarige boerin uit te joelen, maar dan sluit ze af met haar fantastische stem

Waarschijnlijk kijk jij, net als vele anderen, zo nu en dan naar een talentenjacht, aangezien ze tegenwoordig erg populair zijn. We zien ze op televisie en zien video’s online, maar er is iets interessants dat de meesten van ons gemeen hebben. Wanneer iemand op het podium stapt die niet in die stereotype figuur past, beoordelen de meeste mensen ze voordat ze ooit zien wat ze te bieden hebben.

Dat was het geval met Jacqueline Faye. Ze stelde zichzelf voor op The X Factor, wat vergelijkbaar is met de Britse show die lijkt op Idols. Ze had haar interview voordat ze begon op te treden en ze begon te praten over de dieren die op haar boerderij leefden. De meeste mensen dachten dat ze gewoon daar was als grap, inclusief jurylid, Simon Cowell. Dat is toen Jacqueline haar mond opende en begon te zingen.

Toen de prestaties van Jacqueline online werden gepubliceerd, ging het meteen viraal. Meer dan een half miljoen mensen hebben die video in de eerste week bekeken en wanneer je het achtergrondverhaal leest, weet je waarom.

Het lijkt erop dat Jacqueline behoorlijk nerveus is als ze met de juryleden praat. Ze vertelt over het leven op een boerderij met veel dieren zoals kippen, paarden, eenden en pauwen. Sommigen beginnen zelfs te lachen als ze praat en Simon rolt met zijn ogen.

Robbie Williams, aan de andere kant, is iemand die haar verhaal waardeert. Hij vroeg haar wat ze ging zingen en ze antwoordt met de hit van Cilla Black uit 1960, You’re My World. Wanneer ze met haar optreden begon, veranderde alles.

Plotseling verandert de uitdrukking van Simon Cowell en het publiek lacht niet langer. In plaats haar belachelijk te maken dat deze vrouw die op een boerderij woont, zijn ze verrukt van haar geweldige talent. Tegen de tijd dat ze klaar is, is iedereen op de been en Simon heeft de grootste glimlach op zijn gezicht. Hij ziet een nieuwe ster in hun aanwezigheid.

Je kunt de verbluffende auditie van Jacqueline bekijken hieronder: