Melvin is in de hel geweest en vertelt wat hij daar gezien heeft

Melvin is in de hel geweest en kwam een bekende tegen die iedereen kent

Een man die kortstondig niet meer leefde, beweert in een video dat hij in de hel is geweest. En daar stopt het niet, hij kwam er ook nog eens bekenden tegen. ”Ik zag hem gewoon branden, ja echt”, zo stelt hij in een video.

Vies water

Brayn Melvin omschrijft zichzelf als een ‘militante atheïst’. Hij geloofde niet in Jezus en wilde er verder ook niets mee te maken hebben.

Dat veranderde echter nadat hij ‘vies water’ dronk. Het leverde hem cholera op en niet lang daarna blies hij zijn ‘laatste adem’ uit.

Hij beschrijft dat hij zichzelf uit zijn lichaam voelde treden, waarna hij naar een licht werd gezogen. ”Ik hoorde ook mooie muziek. Het was een soort klassieke muziek.”

Hel

”Niet veel later stond ik oog in oog met niemand minder dan Jezus. Die vertelde me dat ik de hemel niet verdiende en zei dat ik naar de hel moest.”

”Ik kwam daar aan en het stonk verschrikkelijk. Ook was het erg heet. De mensen die ik zag waren helemaal veranderd en leken niet meer op mensen.”

”Zij waren veranderd in enge wezens. Ik zag zelfs iemand met alligator-ogen. Maar toen moest het ergste nog komen. Niet veel later zag ik iemand die we allemaal kennen.”

”De individu was Adolf. Hij zat in een crematorium en stond doorlopend in brand. Zoals de mensen in Auschwitz. Hij moest doorstaan wat iedereen in dat kamp had doorstaan. Dat is wat ik gezien heb. Hij kalmeerde ook niet, maar werd alleen maar gekker.”

Terug op aarde

Toen Melvin terugkeerde naar de aarde, besloot hij om zich te bekeren het het christendom. ”Nu ik het met mijn eigen ogen heb gezien, geloof ik erin.”

”Ik wil dat iedereen weet dat je jezelf moet gedragen zolang je leeft. Als ik iets niet wil, is weer teruggaan naar die plek. Om die reden volg ik nu een pad dat Jezus voor mij heeft uitgestippeld. Als je slim bent luister je naar me. En anders zul je het zelf ervaren.”

I Died and Went to Hell – Here’s What I Saw: Bryan Melvin Details Terrifying Afterlife Experience

 

Scroll naar boven