Melissa Kremer op 25-jarige leeftijd overleden

Melissa Kremer had al te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven zou hebben en is nu op 25-jarige leeftijd overleden. Dit is via Instagram bekend gemaakt.

Melissa was altijd al een vechter en deed er alles aan om zo lang mogelijk te leven maar ze was helaas ongeneesbaar ziek. Ze had namelijk leukemie en de artsen hadden niet lang geleden bekend gemaakt dat ze slechts nog een paar weken te leven had.

Het ging een tijdje goed met haar tot ze te horen kreeg dat ze weer leukemie had.

Ze werd steeds populairder omdat ze haar levensverhaal en hoe ze zich voelde op Instagram begon te delen. Dit raakte de harten van veel mensen in Nederland.

Ze besloot haar leven op social media te delen zodat andere mensen konden zien hoe het is om op jonge leeftijd kanker te hebben.

Haar laatste bericht op Instagram was ongeveer 3 weken geleden toen ze samen met Nicolette van Dam en Bass Smit op de foto ding. Dit was op 1 maart waar ze het volgende schreef:

“2,5 week geleden gaf het ziekenhuis me nog maar enkele dagen te leven.
Ik kon, en zal me hier nooit bij leerleggen.
Vandaag was het dan zo ver…
De overhandiging van MIJN boek!
Mijn kwaadbloed, is officieel een feit!
Ik ben iedereen zo intens dankbaar.
Voor het geloven in mij en mijn dromen.
Dankbaar voor iedereen die het boek heeft gekocht, en dankbaar voor alle eindeloze liefde en steun!
Dit is één GROOT lichtpunt!”

Ook wilde ze vaak een duidelijk punt maken door te zeggen dat het leven echt maar kort is.

Melissa stond erom bekend dat ze altijd erg positief in het leven stond en heeft ook een website genaamd Mijnkwaadbloed.

Steunbetuiging

Wil jij de familie en vrienden van Melissa sterkte wensen of er gewoon even iets over zeggen? Dat kan door hieronder op reacties te klikken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven