Melanie (43) dolbij: ”Ik ben eindelijk ontmaagd”

Melanie (43) dolbij: ''Ik ben eindelijk ontmaagd''

De Australische Melanie (43) zit al sinds haar kindertijd in een rolstoel en dat beperkt haar bij sommige dingen die voor andere mensen heel normaal zijn. Een van die dingen is de liefde bedrijven. Inmiddels is ze 43 jaar en eindelijk ontmaagd.

Dit verhaal is absoluut niet iets om lachwekkend over te doen. Melanie kreeg als peuter een driftbui. Dit resulteerde in een ontsteking van het ruggenmerg, in de medische wereld ook wel bekend als myelitis transversa. Als gevolg hiervan kan deze vrouw nauwelijks bewegen.

Ontmaagd

Jarenlang leefde bij Melanie het idee dat geen man haar wilde, omdat ze in een rolstoel zit. Ze had de hoop op ontmaagding al bijna opgegeven.

Melanie (43) dolbij: ''Ik ben eindelijk ontmaagd''

Een hulpverlener overtuigde haar echter om alsnog te laten gebeuren. Samen met Melanie werden de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Ze vond uiteindelijk een man die zich verhuurt tegen betaling. Chayse wilde Melanie best ontmaagden en na een gesprek is zij naar zijn woning gegaan.

‘Miljoen vragen’

Aan de BBC vertelt Melanie hoe haar eerste keer was. ”Ik heb wel een miljoen vragen gesteld. Ik vroeg ook of hij me uit de rolstoel kon tillen en op bed kon leggen.”

Melanie boekte een sessie van twee uur. Ze vond het ontzettend spannend. ”Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik moest doen en was heel zenuwachtig. Ik voelde me overweldigd door de expert die voor me stond. Tot dit moment had ik mezelf nog nooit uitgekleed voor iemand.”

Niet goedkoop

Volgens Melanie heeft Chayse heel erg zijn best gedaan om haar te kalmeren. ”We hebben heel erg gelachen en het was echt geweldig. Na twee uur waren we beste vrienden.”

Melanie heeft in totaal 48 uur met Chayse doorgebracht. De kosten zijn wel opgelopen. Chayse vraagt 265 dollar per uur en dus moest ze bijna 13.000 dollar aftikken.

Dat heeft de vrouw er niet van weerhouden om nog een sessie met hem te boeken. Ditmaal wat korter wel. Na twee uurtjes vond ze het wel goedgeweest.

Gevoelens

Melanie zit inmiddels met een groot probleem. Ze begint gevoelens te ontwikkelen voor Chayse. ”Ik moet mezelf er de hele tijd aan herinneren dat het om een professionele relatie gaat.”

”Aan de andere kant heeft dit me wel over mijn angsten heengeholpen. Ik heb mezelf aangemeld bij dating-apps. Ik hoop dat iemand mij als zijn vriendin wil.”

”Ik heb misschien geen perfect fitness-lichaam, maar ik kan een man andere dingen bieden zoals onvoorwaardelijke liefde. Hopelijk ben ik goed genoeg voor iemand.”

Over de auteur