Meisjes delen hun vóór en ná make-up foto’s. Sommigen zijn moeilijk te herkennen..

Vrouwen over de hele wereld gebruiken de hashtag #powerofmakeup op instagram om te laten zien hoe hun gezichten veranderen nadat ze make-up hebben aangebracht. En zijn niet meer bang om te laten zien hoe ze er uitzien zonder make up. We zien ook steeds meer BN’ers en andere beroemdheden die hun gezicht zonder make up laten zien. En we houden er van!

Dat de make-up artiesten veel kunnen doen met make-up dat weten we al een tijdje maar dat het zo’n verschil kan meebrengen blijft ons altijd wel verbazen. Schoonheid zit van binnen en van buiten maar make-up kan je soms een beetje zelfverzekerder en blijer maken.

Je bent prachtig zowel met als zonder make-up en we willen dat je dat weet! Kijk naar jezelf en omarm de mooie sproetjes, vlekjes en oneffenheden want het maakt jou speciaal en écht!

Trendnieuws heeft een overzicht gemaakt van alle meiden zonder make up en het verschil met als ze wel make up op hebben. Wat vind jij?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Dit bericht bekijken op Instagram

3.17.19

Een bericht gedeeld door SPENCER (@paintedbyspencer) op

Er zijn nog meer mooie vrouwen die zonder make-up hun echte schoonheid laten zien, bekijk ze op de volgende pagina en sta versteld van de kracht van make-up