Bruid leest berichten voor van vreemdgaande verloofde in plaats van geloften bij het altaar

Van alle dingen die iemand kan doen in een relatie, is vreemdgaan misschien wel het meest kwetsend.

Laten we eerlijk zijn, niemand kan allesbehalve verwoest zijn door het pure verraad van een partner die vreemdgaat. Daarom is het vaak bevredigend wanneer de schuldige partij hun welverdiende loon krijgen.

Misschien is dat de reden waarom er zo veel reactie is geweest op het verhaal van een vrouw over de wraak die ze op haar trouwdag had verkregen. Ze vertelde haar verhaal op Whimn.com.au, en het zorgt voor een hele leuke leeservaring …
 
De vrouw, alleen bekend als Casey, legt uit dat ze zes jaar een relatie had met haar verloofde, Alex.

Ze schrijft: “Dit was de gelukkigste dag van mijn leven, in plaats daarvan wist ik dat het het einde was van mijn droomrelatie en iedereen zou er getuige van zijn.”

“Ik voelde dat hij meteen de ware was. Onze families werden vrienden, onze levens waren verstrengeld en ik geloofde dat we nog lang en gelukkig zouden leven. ”

Het bleek echter dat Alex een donkere kant had, één die pas de avond ervoor tevoorschijn kwam voordat hij en Casey de knoop moesten doorhakken.

Het begon toen Casey een reeks screenshots ontving via e-mail.

Het bericht luidde: “Ik zou niet met hem trouwen. Jij wel?

Volgens Casey bevatten de screenshots een sms-gesprek tussen Alex en een andere vrouw. Er waren ook foto’s van het paar samen.

“De teksten waren van maanden tot slechts enkele dagen daarvoor. Er was geen twijfel of de berichten echt waren. Ik wist het gewoon, ‘zei Casey.

Toch was Casey, ondanks de opkomst van Alex’s ontrouw, nog niet klaar om de huwelijksarrangementen abrupt te annuleren. Zoals ze uitlegde: “Hoe kon ik annuleren wanneer iedereen al was gereisd om daar te zijn en alles was betaald?”

Natuurlijk was ze tegelijkertijd niet klaar om de man waarvan ze dacht dat haar levenspartner er mee wegkwam, te laten gaan.

De volgende dag hield ze haar kalm en trok ze een dapper gezicht. Ze vertelde Alex niet over de berichten die ze had ontvangen en liep richting het altaar zoals ze had gepland.

Pas toen ze het altaar bereikte, eiste ze een briljante wraak op.

“Er zal vandaag geen bruiloft zijn,” vertelde ze de menigte. ‘Het lijkt erop dat Alex niet is wie ik dacht dat hij was.’

Blijkbaar probeerde Alex haar handen vast te pakken, maar Casey liet haar bloemen zakken om te onthullen dat ze haar telefoon bij zich had. Vervolgens las ze elk bericht dat naar haar was gestuurd voor. “Met elk woord verkleurde Alex’s gezicht meer en meer.

“Ik liet mijn traanogen aan hem zien, en hij had niet één ding te zeggen. Hij liep de kerk uit met zijn beste man achter hem aan. Zijn familie keek geschokt toe. ‘

Casey gaf toe dat de scène vreselijk was. We kunnen ons alleen voorstellen hoeveel moeite het kostte om door te gaan met haar plan, ondanks de emoties.

Dat gezegd hebbende, ze zei dat ze die avond “een geweldig feest” had. Wat vind je van het verhaal van Casey? Zou je hetzelfde hebben gedaan in haar situatie?

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook, als je denkt dat vreemdgaan nooit acceptabel is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven