Meisje werd ongesteld in de bus maar toen fluisterde een jongen iets in haar oor

Elke dame heeft het waarschijnlijk wel eens gehad. Je hebt last van je maandelijkse ‘probleempje’ en je ben niet in het bezit van maandverband of tampons. Wanneer je je in zo’n situatie bevindt, kan de wereld er gelijk iets minder rooskleurig uit zien. Dit is moeilijk op elk moment van het leven, maar als je een tiener bent, kun je wat plagerijen verwachten.

Wat velen van ons horen zijn nogal gênante grappen over menstruatie en de gekleurde broek die erbij hoort. Aan de andere kant kan er af en toe een goedhartige ziel zijn die je een tampon geeft wanneer je hem het meest nodig hebt.

Het is vrijwel ongehoord dat een tiener in zo’n scenario de held zou zijn. Volgens een Reddit-bericht was een tiener echter precies die persoon die hielp wanneer een dame het hardst nodig was.

De jonge knaap zag dat het meisje een vlek op haar broek had toen ze samen in de bus zaten. Hij besloot haar te helpen in plaats van haar voor de gek te houden.

Dit is het volledige bericht:

“Mijn dochter werd ongesteld in de busrit naar huis vandaag. Een jongen die een jaar ouder is dan zij is … en die ze niet echt kent … trok haar opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek achter in haar broek had en gaf haar zijn trui om om haar middel te knopen zodat ze weg kon lopen uit de bus. Ze zei dat ze een beetje beschaamd was en zei dat het oké was, maar de jongen stond erop en zei: ‘Ik heb zussen, het is allemaal goed!’ Als jij de moeder van deze jongen bent, wil ik je bedanken !! We horen zoveel slechte dingen over de jeugd van vandaag en ik wilde iets positiefs delen! “

Mensen waren blij om te horen over de volwassen jongen en de hulp van de tieners. De jongen heeft echt empathie, terwijl hij haar niet zo goed kende.

Dit laat alleen maar zien hoe belangrijk het is om kinderen te leren over de lichamen van beide geslachten, zodat situaties als deze niet op een slechte manier worden behandeld.

Veel andere jongens van zijn leeftijd zouden dat soort vriendelijkheid niet hebben getoond omdat het mogelijk als kwetsbaar zou worden ervaren.

De meeste mensen zijn het erover eens dat dit de beste manier is om een ​​kind op te voeden, als een vriendelijk en respectvol persoon.