Meisje uit kermisattractie geslingerd, beelden staan op social media

Meisje uit kermisattractie geslingerd, beelden staan op social media

Wanneer je in een attractie gaat in een themapark of op de kermis, verwacht je een spannende tijd. Je wil daarna echter weer met beide voeten op de grond staan.

Attractie

Helaas gaat het soms wel eens mis. Zowel in attractieparken als op kermissen komen storingen voor. Onlangs zagen we dat nog in Nijmegen.

Hier kreeg de attractie Booster Maxx te maken met een storing. Bezoekers zaten op ruim zestig! meter hoog een tijdje vast.

Gelukkig voor hen konden zij er na verloop van tijd heelhuids uitkomen. Er zijn echter ook gevallen bekend waar het niet goed afloopt.

Thailand

Op een lokale kermis in Nakhon Si Thammarat in Thailand is op 15 oktober jongstleden iets gebeurd, waarbij een meisje van 16 jaar uit een attractie is gevallen.

Wat we zien is hoe de attractie van links naar rechts beweegt en dan de lucht in gaat. Op gegeven moment valt er een meisje uit.

Storing

Het meisje komt met een smak onder de attractie terecht. De hulpdiensten kwamen te plekke. Ze is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt de Telegraaf.

Daar kreeg ze 23 hechtingen en daarmee is het nog niet afgelopen. Er wachten nog een aantal ingrepen. Maar hoe heeft dit kunnen gebeuren?

Volgens de eigenaar van de attractie regende het en werd het besturingssysteem nat. Daardoor zou een van de beugels het niet meer doen.

Volgens de eigenaar is de attractie normaal gesproken heel veilig. De moeder van het meisje wilde de eigenaar aanklagen, maar heeft daar vanaf gezien omdat de man de medische kosten wil betalen.

De beelden gaan rond op social media. Hieronder kun je zien wat er gebeurt.

Scroll naar boven