Meisje ontdekt na 19 jaar luguber familiegeheim en barst in tranen uit

Meisje ontdekt na 19 jaar luguber familiegeheim en barst in tranen uit

Een vrouw is ontzettend geschrokken nadat ze erachter kwam dat haar ouders gedurende haar hele leven een groot geheim voor haar verborgen hebben gehouden.

De vrouw (19), die anoniem wil blijven, heeft een verbijsterend verhaal gedeeld over het familiegeheim op het Off My Chest forum van Reddit.

Daten

Ze schrijft dat ze de afgelopen twee jaar met haar vriendje aan het daten was en dat alles ‘geweldig’ verliep. Dat veranderde echter na een familie-bijeenkomst.

De moeder van haar vriendje raakte van streek nadat ze een foto had gezien van de oma van de tiener, van haar vaders kant van de familie.

De oudere vrouw zou daarop ‘uit haar plaat’ zijn gegaan en moest zelfs even de kamer verlaten, zo schrijft de vrouw die niet veel later ontdekte wat er aan de hand was.

Meisje ontdekt na 19 jaar luguber familiegeheim en barst in tranen uit

Zussen

”Dus de wiskunde begon. Onze oma’s waren zussen van elkaar, wat mijn vader en zijn moeder indirecte neven van elkaar maakt. Mijn vriendje en ik zijn dus familie van elkaar.”

“Natuurlijk begonnen mijn vriendje en ik te huilen, ik kreeg een paniekaanval en mijn schoonmoeder was nog steeds in wat eruitzag als shock.

”Maar mijn ouders leken ZO kalm. Uiteindelijk knapte mijn vader en hij deed een vreselijke onthulling die ik nooit aan had zien komen.”

Biologische vader

”Mijn vader bekende dat hij eigenlijk mijn biologische vader helemaal niet was. Ik wist niet wat ik hoorde en barstte direct in tranen uit.”

”Hun verhaal was dat mijn vader en moeder verkering hadden op de universiteit. Ze gingen uit elkaar maar kwamen weer bij elkaar.”

”Mijn moeder was vijf maanden zwanger toen ze besloten dat ze het nog een keer wilden proberen. Hij beloofde haar toen mij zijn achternaam te geven.”

”Hij heeft ook mijn geboorteakte ondertekend, waardoor ik per slot van saldo helemaal geen bloedverwant van hem ben. En dus ook niet van mijn vriendje.”

19 jaar lang verborgen

”Mijn moeder wilde niet dat mensen wisten dat ik niet echt van hem was. En dus liet ze hem 19 jaar lang dit geheim voor iedereen bewaren.”

”Ik hoop dat het allemaal waar is omdat ik geen bewijs heb. Het lijkt echter behoorlijk legitiem, want ik heb nooit foto’s van hen gezien vóór mijn moeder zwanger werd, alleen daarna.

Reacties

Sinds de vrouw het bericht gepost heeft, gaat het overal viraal. Het is zelfs terechtgekomen in de podcast Two Hottakes op TikTok.

@twohottakes My jaw dropped more than once with this one… absolutely wild #redditreadings #twohottakes ♬ original sound – Two Hot Takes

Scroll naar boven