Meisje in Lang Leve de Liefde vindt zichzelf perfect: ”Ik ben echt lekker”

Meisje in Lang Leve de Liefde vindt alles aan zichzelf perfect: ''Ik ben echt lekker''

Lang Leve de Liefde is de perfecte plek voor vrijgezelle dames en heren om een date te vinden. Een date ja. De kans dat je de ware tegenkomt in het programma wordt beraamd op zo’n 7 procent. Dat is hoger dan in First Dates, waar het slagingspercentage op 0,68 procent ligt.

Maarja, als er geen deelnemers meer zijn hebben we ook niets meer om naar te kijken. Of waarom we kunnen lachen. Er verschijnen namelijk nogal opvallende types in het programma.

Meisje in Lang Leve de Liefde vindt alles aan zichzelf perfect: ''Ik ben echt lekker''

Date loopt uit de hand

Het koppel in onderstaande video behoort vermoedelijk niet tot de 7 procent die de ware liefde opduikelt in de show. De meid is helemaal vol van zichzelf. Terwijl ze met haar date op de bank zit, vraagt ze hem waar hij het meest trots op is en ze vermoedt dat hij zijn lichaam gaat opnoemen.

De jongen wordt nogal ongemakkelijk van de vraag en zegt: ”Ik heb geen idee… Ik ben eigenlijk helemaal nergens… Ja… Ik zou zeggen mijn buik. Heb ik heel lang voor gespaard…” Mevrouw vertelt even waar ze zélf trots op is: “Wat ik het mooiste aan mijzelf vind is mijn uitstraling. Ik hoor dat van iedereen. Dat ik een mooie glimlach en sprankelende ogen heb. Echt de uitstraling weet je wel… Ik kan ook weleens in de spiegel zeggen: Ja, wat spot ik toch een lekker wijf!”

De gezichtsuitdrukking én het antwoord van de jongen doet vermoeden dat hij daar niet helemaal hetzelfde over denkt.