Meisje in Lang Leve De Liefde vindt zichzelf ‘bovengemiddeld knap’ en steekt zichzelf in de fik

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor leuke televisie. Maar dit stel heeft 100% voor de leukste aflevering gezorgd. Wij geven complimenten aan de mensen die deze twee hebben gekoppeld!

Perfecte match

Het meisje is totaal niet bescheiden, ze is naar eigen zeggen: bovengemiddeld knap. Vind jij van niet? Dan ben jij gek want iedereen verteld haar dat ze knap is.

De jongen is naar eigen zeggen een echte badboy. Als hem gevraagd wordt waarom hij dan een badboy is, dan weet hij het niet. Maar het ligt volgens hem aan zijn gedrag.

Ook geeft hij aan dat hij niet alleen op uiterlijk valt, maar ook op persoonlijkheid. Dat zegt natuurlijk iedereen maar de dame vindt deze opmerking niet zo leuk. Ze zegt nog even snel: “Ik val ook niet onder het kopje ‘wat lelijker’. ik ben bovengemiddeld knap in principe.” Ze zegt dat ze duizend complimenten per dag krijgt op WhatsApp…. Ze heeft in ieder geval genoeg zelfvertrouwen!

Na dit gesprek gaan ze in de tuin zitten. Dit keer is de jongen aan de beurt om op te scheppen. Hij vindt niet alleen zijn uiterlijk goed, maar ook zijn innerlijk. Hij laat namelijk weten dat hij nogal ‘ruig’ is.

Weet je, ik zie er best netjes uit. Snap je wat ik bedoel? Dat geeft een bepaalde indruk van dat je een ‘nette jongen’ bent. Maar iedereen die mij privé kent weet dat dat anders zit. Hoe heet dat. Dat de vork anders in de stamppot zit.

En met kers op de taart steekt de meisje ook nog haar jas in de fik. Het kan niet gekker! Bekijk hieronder het fragment:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven