Meisje gruwelijk verminkt na mislukte lipvergroting

Meisje gruwelijk verminkt na mislukte lipvergroting

De 24-jarige Basia Query uit Las Vegas liet onlangs een lipvergroting uitvoeren. Basia bleek allergisch voor de verdovende zalf, waardoor het arme meisje doodsangsten uitstond en zelfs in het ziekenhuis belandde.

Hyaluronpen

Voor de vrouw was het al haar derde lipvergroting. Op 21 oktober liet ze zich volspuiten met een hyaluronpen. Dat is een systeem dat met hoge luchtdruk chemische troep in je lippen jaagt. Het is eigenlijk een soort ‘budget’-filler, aangezien het veel goedkoper is dan injecties met naalden.

Nadat de behandeling voltooid was, kreeg Basia het verdovende middel lidocaine toegediend. Maar dat ging gruwelijk mis. Amper twee uur daarna begonnen haar lippen gigantisch op te zwellen. In shock toog Basia naar de apotheek, maar die konden weinig voor haar doen.

Lipvergroting gaat gruwelijk is: ''Ik was doodsbang''

Eerste hulp

Uiteindelijk belandde Basia op de eerste hulp in het ziekenhuis. Hier werd ze ingespoten met een epipen en werd ze aan het infuus gelegd.

Basia is erg geschrokken van de hele situatie. ”Ik was doodsbang en dacht: wat als ze mijn lippen eraf moeten snijden of dat ze altijd zo blijven?”

Scroll naar boven