Meisje draait helemaal door nadat medereiziger haar aanspreekt op bellen in stiltecoupé

Meisje draait helemaal door nadat medereiziger haar aanspreekt op bellen in stiltecoupé

Als je wel eens in een NS-trein hebt gezeten, dan weet je dat een stiltecoupé bedoeld is voor mensen die er rust zoeken. Dat betekent dus niet praten en vooral geen luidruchtige gesprekken voeren aan de telefoon.

Comfortabel

De meeste mensen die in een dergelijke stiltecoupé gaan zitten, lezen een boekje of overdenken hun leven door lekker naar buiten te kijken.

Het is ook niet dat je niet weet wanneer je in een stiltecoupé zit. Het staat netjes op elk raam aangegeven. Wanneer je daar dus gaat zitten, dan weet je waarvoor het bedoeld is.

Dergelijke coupés zijn voorzien van comfortabele stoelen, ruime tafels en zelfs stopcontacten. Wel handig als je even wilt werken op je laptop, of je iets op je telefoon wilt blijven kijken zonder dat deze leeg raakt.

Stiltecoupé = stilte

Afijn, we gaan het nog een keer uitleggen. In een stiltecoupé moet je stil zijn, je muil houden. De reden waarom we dit hier neerzetten, is omdat veel mensen het niet schijnen te snappen.

Meisje draait helemaal door nadat medereiziger haar aanspreekt op bellen in stiltecoupé

Om die reden kijken medereizigers aso’s die tegen de regels in toch luidruchtig gaan lopen doen, vaak boos aan. Heel soms zeggen mensen er iets van.

Dan wordt iemand gewoon aangesproken op zijn/haar gedrag. Zoals het hoort, al is Nederland anno 2023 daar het land niet meer voor. Voor je het weet krijg je een grote bek terug of erger nog, iets tussen je ribben.

Meisje wordt laaiend

Onderstaande video gaat momenteel als een lopend vuurtje over het internet. Te zien is een meisje dat de regels negeert en besluit om te gaan bellen.

Dan zit je dus op de verkeerde plek. Een medereiziger pikt het dan ook niet en besluit om er iets van te zeggen. Maar dat is tegen het zere been van de overlastveroorzaker.

Wat volgt is een situatie die bijna uit de hand loopt. We kunnen er lang over schrijven, maar de beelden check je hieronder:

Scroll naar boven