Meisje deelt foto van oma’s eten in verpleeghuis en het internet is woedend

Er kunnen momenten zijn dat oudere mensen niet meer voor zichzelf kunnen zorgen en het gezin niet het soort zorg kan bieden dat ze nodig hebben. Wanneer dat het geval is, kunnen we de mogelijkheid overwegen om ze in een verpleeghuis te plaatsen. Het is geen gemakkelijke beslissing en het is geen prettig gesprek met een ouder, maar soms moeten we ons gewoon voelen alsof ze zich in een veilige en geruststellende omgeving bevinden waar aan al hun behoeften worden voldaan.

Ik zal de eerste zijn die toegeeft dat veel verpleeghuizen goed zijn voor de senioren die binnen hun muren wonen. Niets kan perfect lopen, maar wanneer het verplegend personeel samen met de patiënten individueel werkt en zorgzame, medelevende individuen zijn, kan het echt een verschil maken in hun leven. De realiteit voor veel senioren is echter dat ze niet in zo’n omgeving leven. Dat wordt duidelijk als een vrouw een foto deelt over wat ze in een verpleeghuis heeft gezien.

Toen deze vrouw de foto op Facebook plaatste, ging het viraal. Het was niet omdat mensen liefhadden wat ze zagen, maar omdat ze een hekel hadden aan wat ze zagen. Wat werd gepost was een foto van wat haar grootmoeder, de 79-jarige Mary Thompson ontving op de Claremont Parkway in Kettering, Northamptonshire, Engeland. Het zag ernaar uit dat ze een handvol bevroren friet en een plak ham kreeg. Ze was in het verpleeghuis om te herstellen van een operatie.

Toen haar kleindochter, Elisha, op Facebook ging deelde ze haar irritatie over deze maaltijd. Ze liet weten dat het verpleeghuis “zich zou moeten schamen.”

Het duurde niet lang voordat het bericht zich als een lopend vuurtje over internet verspreidde. Het bericht is meer dan 60.000 keer gedeeld en de mensen gaan tekeer over wat er met deze arme vrouw is gebeurd.

De post luidt: “Dit is mijn oma’s diner van Claremont zorgcentrum in Kettering !!

“Absoluut schandalig! Ze zouden zich moeten schamen! Hoe zijn de oude en kwetsbare bedoeld om te overleven en sterker te worden!

“Iedereen moet zich volledig bewust zijn van hoe onze geliefden worden behandeld!

“Ik zou dit niet eens aan mijn hond willen geven.”

The Sun, een Britse krant, zei dat Mary Thompson hen vertelde dat ze ham wilden, eieren en friet voor het avondeten. Ze kreeg een bord met ham, friet en bonen, maar gaf het terug toen ze zei dat ze de bonen niet kon eten.

Mary’s dochter, Diane zei: “Het was duidelijk bevroren friet en ze waren opnieuw verwarmd.

“We vroegen waar het ei was en kregen te horen dat ze op waren – maar er is meer onderweg.

“Ik vertelde het personeel dat de maaltijd walgelijk was, er was geen manier waarop mijn moeder dit zou gaan eten, dus namen ze het bord weg en keerden terug – dit keer met slechts een stapel friet.

“Ik vroeg waar de ham was en kreeg te horen ‘het is gewoon sandwichham, ze zal dat toch niet willen’.

We mogen de ouderen nooit vergeten en ze zouden nooit zoiets moeten doorstaan ​​als ze speciale zorg zouden moeten krijgen. We hopen dat het verplegend personeel een les heeft geleerd en goede diners verzorgt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven