Meisje dat bij callcenter werkt onthult: Dit is wat we écht doen als we klanten in de wacht zetten

Meisje dat bij callcenter werkt onthult: Dit is wat we écht doen als we klanten in de wacht zetten

Bel jij wel eens naar een callcenter? Dan duurt het vaak erg lang voordat je een medewerker aan de lijn krijgt. En als je eindelijk iemand te spreken krijgt, word je soms direct in de wacht gezet. Maar waarom doen medewerkers dat eigenlijk?

Ellena Walker werkt bij een callcenter en laat via TikTok weten wat zij en haar collega’s doen wanneer jij als klant direct in de wacht wordt geplaatst.

In de video is te zien hoe Ellena een collega filmt die aan het wachten is tot de verf op haar teennagels gedroogd zijn. Bij de beelden schrijft ze: ”Als je jezelf ooit hebt afgevraagd waarom je zo lang in de wacht staat. we zijn bezig om onze nagels te lakken.”

@ellenawalker If you ever wondered why you get put on hold for so long, we’re applying top coat x #fyp #wfh #gel #nails #callcentre ♬ original sound – Ellena Walker

Comments

Het mooie aan zo’n video, is dat het automatisch comments oplevert van anderen die in een callcenter werken. Zo is hier ook het geval. Iemand schrijft onder de video: ”Ik hou ervan om klanten direct in de wacht te zetten, zodat ik mijn lunch lekker kan eten.

Weer een ander beweert klanten direct in de wacht te zetten om vervolgens een soort mini-pauze op het balkon van het bedrijf te houden.

Scroll naar boven