Meisje (3) overleeft ongeval niet, familieleden aangehouden

Wereldberoemde zanger (46) plotseling heengegaan

Het driejarige meisje dat gisteravond in kritieke toestand in het ziekenhuis belandde na een incident in Brasschaat heeft het niet overleefd. Dat heeft het parket van Antwerpen zojuist bekendgemaakt, dat ook laat weten dat er twee familieleden zijn aangehouden.

Rond 19,00 uur gisteravond kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen over een gebeurtenis in Brasschaat, waarbij een meisje van slechts drie jaar oud zou zijn aangereden door een auto. De bestuurder was volgens de familie gevlucht en daardoor werd er een grote zoekactie op touw gezet.

Leugens

Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de verklaringen van de familie niet kloppen. Mensen die op het moment van het zogenaamde ongeluk in rondomliggende horecazaken aanwezig waren, hebben niets gezien. Daarbovenop was er nog een verklaring van een ooggetuige. Die meldde dat het meisje uit het appartement van haar oom werd gedragen en dat er geen auto bij betrokken was.

Het meisje werd naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen in Edegem gebracht, maar heeft het niet overleefd. Duidelijk is inmiddels dat er geen aanrijding is geweest en de familie hierover gelogen heeft. De oom van het meisje is samen met zijn vriendin in de boeien geslagen. De bedoeling is hen vanmiddag nog voor te leiden bij de onderzoeksrechter, zo meldt Het Nieuwsblad.

Scroll naar boven