Meisje (3) overleden na val van 120 meter hoge waterval

Volgens tragische berichten is een 3-jarig meisje overleden nadat ze van een waterval was gevallen in Cashiers, Verenigde Staten. Volgens bronnen ontvingen de plaatselijke autoriteiten het belletje afgelopen zondag, waarbij de beller meldde dat een klein meisje was meegesleurd door het water op de top van een 120-meter hoge waterval.

Hoogste waterval van de regio

De Whitewater Falls liggen ten oosten van de Rockies, en is ongeveer 120 meter hoog vanaf boven naar beneden. Het meisje, genaamd Nevaeh Jade Newswanger, bezocht de waterval samen met haar familie. Na de berichtgeving over het ongeluk haastten verschillende reddingsploegen zich naar de plek in een wanhopige poging om het meisje te vinden.

Tot groot verdriet van iedereen werd het lichaam van het driejarige meisje ontdekt in een gebied rond de waterval, enkele uren later. Ze werd ter plaatse dood verklaard. De reactie op het tragische ongeval luidde als volgt:

“Allereerst gaan onze gebeden uit naar de familie Newswanger bij het rouwen om het verlies van dit kostbare jonge kind. Met het begin van de lente voor de deur moeten we herinnerd worden aan de gevaren die verbonden zijn aan veel natuurgebieden in deze regio, zoals watervallen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven